Головний чернівецький податківець подав у відставку

Головний чернівецький податківець подав у відставку

03.11.2014, 20:20

Сьогодні Ярослав Городенський повідомив колективу про свою відставку з посади начальника ДПІ у м. Чернівцях.

Як зазначає прес-служба Чернівецької ДПІ, Ярослав Городенський подякував чернівецьким податківцям за ефективну співпрацю по наповненню бюджетів усіх рівнів, порядність, людяність та щирість.

У податковому відомстві Ярослав Городенський пропрацював майже 20 років. За цей час він багато було зроблено як для працівників служби, так і для платників податків. Чернівецьким бізнесменам та податківцям Ярослав Доринович запам’ятався як фаховий, вимогливий та ефективний керівник, відкрита та відверта людина, яка чесно виконувала свої обов’язки.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Незважаючи на те, що у Чернівецькій області наразі нема голови облдержадміністрації, життєдіяльність краю забезпечується, виконавча влада працює у штатному режимі. У цьому сьогодні кореспондента БукІнфо запевнив перший заступник голови Чернівецької ОДА Іван Рибак.

 «На сьогоднішній день обласна держадміністрація працює в штатному режимі: оперативні наради, апаратні наради. Ті всі кроки, які необхідно здійснювати для того, щоб була забезпечена життєдіяльність області, здійснюються мною як першим заступником голови адміністрації. В мої обов’язки входить відповідна робота за відсутності голови обласної адміністрації. Словом, всі системи області під контролем, проблем немає , готові до опалювального сезону, він запущений», - повідомив Рибак.

 Крім того, посадовець зазначив, що новий голова області буде призначений, як раніше повідомляв Президент, після того, як відповідна кандидатура буде подана йому на розгляд Кабінетом Міністрів. Це можливо після того, як у парламенті нового скликання буде утворена коаліція, яка сформує Уряд.

 На питання, чи відомо йому про ймовірні кандидатури на посаду голови Чернівецької ОДА, Іван Рибак відповів стисло: «Я думаю, що це будуть достойні люди».

avatar

Попри відсутність голови ОДА, в Чернівецькій області все під контролем, - Іван Рибак

03 листопада 2014 21:03