Головлікаря лікарні швидкої допомоги, якому 'шиють' статтю Тимошенко, суд випустив під заставу

Головлікаря лікарні швидкої допомоги, якому "шиють" статтю Тимошенко, суд випустив під заставу

11.11.2011, 20:01

Першотравневий районний суд Чернівців сьогодні ухвалив рішення випустити під заставу головного лікаря Чернівецької обласної лікарні швидкої допомоги. Сума застави - 450 тисяч гривень. Про це повідомив керівник прес-служби обласної прокуратури Олександр Лебідь.

Як стало відомо "Погляду" із власних джерел, сьогодні колектив ЛШМД звернувся до прокурора області з проханням надати дозвіл на проведення незалежного комісійного медичного огляду В. Халатурника, щоб з’ясувати, чи може він за станом здоров’я перебувати в ізоляторі тимчасового тримання та для призначення йому адекватного лікування.

Нагадаємо, головного лікаря 9 листопада було затримано і поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Прокуратура Першотравневого району Чернівців порушила проти керівника установи кримінальну справу за підозрою у перевищенні службових повноважень і службовому підробленні.

Головлікар обвинувачується у придбанні продуктів харчування для лікарні без проведення тендерних процедур та підробленні документів про постачання.

Джерело: molbuk.ua