Голова виконкому 'Майдану'	Юрій Скорейко привітав майстрів пера і слова із професійним святом

Голова виконкому "Майдану" Юрій Скорейко привітав майстрів пера і слова із професійним святом

06.06.2016, 02:12

Шановні майстри пера і слова.

Сьогодні маю честь привітати не просто спільноту людей, які кожного дня, без вихідних і свят, працюють у різноманітних засобах масової інформації, а велику когорту фахівців своєї справи, яку вже давно називають "четвертою владою". Людей які володарюють над думками суспільства, доносять до всіх без винятку громадян гірку правду життя, новини та радість свят. Щиро вітаю всіх, хто помисли свої, талант і вміння віддає служінню  журналістиці.

Неупереджене слово журналіста не просто піднімає дух – воно зцілює у людях віру, вселяє надію та є неоціненною підтримкою на шляху якісних змін у житті суспільства. Кожний з вас на своєму робочому місці творить історію сьогодення – без прикрас, правдиво і об’єктивно відображаючи сучасність. Я говорю ці слова не тільки, як сторонній споглядач, а як людина, яка довгий час працювала в інформаційній галузі і мені приємно, що у переважній більшості ви та ваші колеги  з відповідальністю ставитесь до своєї професії, що позиція ваша є виваженою, а розуміння об’єктивних реалій – визначальним у вашій журналістській роботі.

Ви були першими хто закликав людей на Майдан, ви формували і шліфували ідеї та гасла Майдану, ви розповідали людям про Майдан, ви були рушійною силою суспільства під час майданівських подій, а під час окупації Криму та  початку агресії на сході України чимало з вас освоїли вже давно забуте ремесло військового кореспондента.

Тож будьте в своїй праці завжди послідовними та пам’ятайте про своє головне покликання – служити істині, ствердженню добра, злагоди і миру в суспільстві та в державі.

Тож від себе особисто, від усіх представників ЧОО "Майдан", бажаю кожному журналісту здійснення нових творчих задумів та вдалих публікацій, інтерв'ю та ефірів. Світлими нехай будуть помисли, щирими думки, переконливим слово.

Із професійним святом вас!

 Голова виконкому ЧОО "Майдан"                                       Юрій Скорейко

1