Голова Тернопільської 'Свободи' загинув на відпочинку у Єгипті

Голова Тернопільської "Свободи" загинув на відпочинку у Єгипті

26.08.2017, 18:26

Депутат Тернопільської міськради, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Свобода”, голова постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, Володимир Стаюра, трагічно загинув.

Трапилося нещастя на водоймі.  Один із керівників тернопільської “Свободи” багато років мав хобі – заняття дайвінгом.

За трагічним збігом обставин, загинув Володимир Іванович саме під час заняття з дайвінгу. При підйомі відбулась різка зміна тиску. Не виключено, що акваланг був несправним.

Володимир Стаюра завжди любив ризик. І коли вперше у Тернополі піднімав жовто-блакитний прапор на сучасній будівлі ТМР, і коли в час Революції гідності був у перших рядах боротьби проти режиму Януковича, і коли пішов на фронт й воював на передовій в Пісках, і під час протистоянь перед міською радою навесні та влітку цього року…

ДОВІДКОВО:

Володимир Стаюра першим піднімав український прапор над Тернопільською міською радою в 1990 році, активний учасник Революції гідності, “голос Майдану”, керівник Штабу національного спротиву, учасник АТО, 93 ОМБр ЗСУ, заступник командира ОЗШР “Карпатська Січ”.

Джерело:  http://ternopil.te.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Море не прощает ошибок

avatar

Дайвер

27 серпня 2017 21:39