Голова облради Іван Мунтян не відпустив депутатів на перерву

Голова облради Іван Мунтян не відпустив депутатів на перерву

24.03.2017, 15:07
Депутати облради зібрались на сесію. 

Сьогодні, 24 березня, в сесійній залі Чернівецької обласної ради триває сесія, яка розпочалася зі збору коштів. 

Журналісти прийшли на сесію депутатів Облради, аби зібрати гроші на підтримку колеги, журналіста 1+1, Олега Тудана. В Олега — підозра на рак.

Усього зібрали 13 тисяч гривень та 10 доларів.

27-го березня, у понеділок, у Чернівцях проведуть концерт на підтримку Олега Тудана. 

Реквізити для допомоги: ПРИВАТБАНК, ТУДАН ОЛЕГ: 4731 2171 0392 1837;  УКИРСИББАНК, ТУДАН ОЛЕСЯ: 5169 3026 0001 1205.

Згодом депутати обговорили порядок денний та затвердили його, повідомляє pogliad.ua.

Одразу після цього деякі обранці запропонували піти на перерву. Проте з пропозицією не погодився голова облради Іван Мунтян. Він зазначив, що варто розглянути хоча б одне питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівецькій обласній раді 24 березня готується реванш ретроградів, - нардеп

В порядку денному депутатів Буковини 45 питань. Серед яких виконання обласного бюджету за 2016 рік, зміни до бюджету на 2017 рік, говоритимуть обласні обранці сьогодні і про програму економічного і соціального розвитку Чернівецької області на 2017 рік, про виконання Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва у Чернівецькій області на 2015-2016 роки.

Доповідатиме про свою роботу і голова обласної ради Іван Мунтян. 

Розглядатимуть депутати і питання реорганізації обласного та міського протитуберкульозного диспансеру., зміни в програмі профілактики правопорушень на 2017-2019 роки.

Вирішуватимуть також, чи зветатися до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо проведення комплексної перевірки процесів приватизації газо- та енергопостачальних підприємств, пише http://acc.cv.ua/

Тим часом працівники міського протитуберкульозного диспансеру у Чернівцях прийшли під стіни будинку з левами протестувати проти ліквідації їхнього медзакладу. Працівники впевнені, через об'єднання вони залишаться без роботи. А епідемія туберкульозу буде розповсюджуватися активніше. 

1