Голова облради Гайничеру не хоче миритися з Лібановою

Голова облради Гайничеру не хоче миритися з Лібановою

07.02.2013, 20:24

Сьогодні голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру, як ми анонсували раніше, частину свого робочого часу присвятив скандальному питанню реорганізації чернівецьких книгарень. З керівником найвищого представницького органу влади краю зустрілася, в тому числі, адвокат Марина Слободянюк. Саме вона, нагадаємо, захишає інтереси представників реорганізованих книгрень у судах. Пані Марина вважає, що влада залишається глухою до будь-яких  аргументів, розумних компромісів в цьому питанні. Замість змістовної розмови, Марині Слободянюк  порадили "не витрачати свою енергію, деручи горло за політичну партію". Наразі адвокат не бачить іншого способу донести свої позицію, окрім як через ЗМІ. www.buknews.com.ua оприлюднює її заяву.

"Оскільки мене сьогодні особисто образили, донесу через інет до голови Чернівецької обласної ради message.

У справі чернівецьких книгарень я не представляю жодну політичну партію.

Вся моя юридична допомога, надана директорам книгарень, безкоштовна.

У справі чернівецьких книгарень я виступаю насамперед як член територіальної громади, мешканка міста Чернівці.

Оскільки влада не зважає на громадськість, забуваючи, що їй лише делеговані повноваження представництва інтересів територіальної громади, пан Гайничеру називає себе особисто власником чернівецьких книгарень, у мене виникає питання, чи все в порядку з нашою свідомістю?

Чому при ухваленні рішення про реорганізацію не було отримано згоду трудових колективів книгарень?

Чому двох директорів з чотирьох директорів, які наважилися звернутися до суду ЗА ЗАХИСТОМ СВОЇХ ПРАВ, вже звільнили?

Чому влада говорить про те, що громадськість не цікавить питання книгарень, якщо має на руках дві тисячі підписів мешканців міста проти проведення реорганізації?

Сьогодні на зустрічі у голови Чернівецької обласної ради я просила мирової угоди, за якою пропонувала вивести зі складу новоствореного підприємства "Буковинська книга" книгарні Лучаферул, Здоров'я, Букініст як спеціалізовані та магазин наочного приладдя, оскільки він взагалі не є книжковим. А також  поновити на роботі Лібанову Марину Львівну.

Мені було відмовлено.

ЦЯ ВЛАДА НІКОЛИ НЕ ВІДМОВИТЬСЯ ВІД ТОГО, ЩО ВОНА РОБИТЬ.

Марина Слободянюк 

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Як ці дві Марини - феміни веж всіх задовбали. Уся ця безкоштовна (читай - дармова) юридична допомога, як і рейвах у деяких ЗМІ, не варті виїдженого перепелиного яйця. Яка, на хрєн, може бути мирова угода, коли дві екзальтованих мадами більше року каламутять воду, захищаючи свої насиджені крісельця? Та їм книжки до лампади, як і Чернівці вкупі з чернівчанами. Їм свій гешефт дорожчий за усе. Хто б знав оту Слободянюк, якби не смердіж довкола книгарень? "Мені було відмовлено." Яка ганьба! Не зрозуміло, правда, хто вона, власне ,така, щоби брати до увагу її "компетентну" позицію. Нехай виграє бодай один суд, а вже тоді  мріє про мирові угоди. Теж мені Падва... 

avatar

Віорел

08 лютого 2013 08:34

avatar

марина слободянюк

08 лютого 2013 12:43