Голова обласної «Батьківщини» Іван Мунтян: «Не можна допускати подальшого перебування цього режиму при владі!»

Голова обласної «Батьківщини» Іван Мунтян: «Не можна допускати подальшого перебування цього режиму при владі!»

27.12.2011, 13:22

У понеділок прихильники лідера партії ВО “Батьківщина» Юлії Тимошенко в Чернівцях  вийшли  до стін облдержадміністрації, аби спільним протестом заявити: в Україні остаточно знищено правосуддя та встановлено диктатуру кримінального режиму.  23 грудня 2011 року апеляційний суд залишив вирок Юлії Тимошенко в силі. На мітинг зібралися понад 200 протестувальників, вони тримали в руках портрети Юлії Тимошенко, прапори опозиційних партій, гасла і плакати «Руки геть від Тимошенко», «Свободу Юлії Тимошенко», газети з зображенням лідера опозиції і надписом «Не винна!» на першій шпальті. Дехто привів з собою дітей. Люди настільки щиро обурювалися ув’язненням лідерки опозиціії, що виступи не припинялися упродовж години. Мітингувальники підтримували виступаючих дружним скандуванням гасел «Юлі – волю!» і «Банду – геть!» Усі, хто брав слово, говорили від серця. Над площею перед владним будинком лунали навіть вірші на честь Юлії Володимирівни. Чиновники, які прямували до адміністрації чи виходили з неї, зіщулювалися і намагалися чимшвидше проскочити повз мітинг. З-за дверей ОДА боязко визирала служба охорони.

Голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян наголосив, що цим вироком українська судова система підписала вирок і собі. «У п’ятницю Апеляційний суд залишив у силі вирок Юлії Тимошенко. Це означає, що практично ні демократії, ні правосуддя в Україні сьогодні вже немає. Тому не можна допускати подальшого перебування цього режиму при владі», - заявив Іван Мунтян. – Сьогодні весь світ побачив порушення прав людини в Україні. Тут засудили до ув’язнення найвідомішого, найвпливовішого політика в країні, який на сьогодні має найвищий рейтинг. Друзі! Ми не збираємося опускати руки. Ми маємо зібратися разом і піднятися проти цієї злочинної влади. Влада думає, що вже заклала фундамент того, що хоче зробити з Україною. Але ми цього не дозволимо».

Мітинг намагалися підпсувати ревінням автомобільного двигуна – цілком «випадково» саме о цій порі за допомогою автокрану приміщення ОДА заходилися прикрашати гірляндами до новорічних свят. Присутні журналісти пригадали, що на одному з мітингів опозиції у вересні також намагалися завадити проведенням змагань «майдансерів» у кількох десятках метрів від акції.

Про невизнання цього неправосудного рішення суду заявили у своїх виступах і керівники обласних організацій опозиційних партій, і партійні та громадські активісти, і молодіжні лідери. На мітингу заступник голови облпарторганізації «Батьківщина» Альона Гливко оприлюднила сьогоднішній лист Юлії Тимошенко до президента Януковича, який вийшов у ЗМІ під заголовком «Лист диктатору». Зачитування листа кілька разів переривалося схвальними оплесками.

Мітингувальники одностайно прийняли заяву, в якій висловили впевненість, що гоніння за опозицією отримають належну оцінку Європейського суду.

 

Заява

учасників мітингу-протесту

 

26 грудня 2011 р.                                                                                                                                                                                                                                                                        м.Чернівці

 

23 грудня рішенням апеляційного суду м.Києва Україну остаточно перетворено в диктаторський режим. В Україні остаточно знищено правосуддя. Рішення апеляційного суду, яке залишило в силі абсурдний вирок Печерського судилища, поставило крапку в існуванні української судової системи.

Рішення служителів Януковича в суддівських мантіях та їх вирок лідеру опозиції Юлії Тимошенко – це виклик не тільки Україні але і всьому цивілізованому світу, всій світовій демократії. Сьогодні демократичні права і свободи, загальноприйняті норми судочинства нічого не важать через тупе бажання помсти Януковича своєму найголовнішому опозиційному опоненту.

Рішення апеляційного суду перетворило Януковича із президента в диктатора на чолі кримінального режиму.

Ми не визнаємо цього неправосудного рішення апеляційного суду. Цей політичний пасквіль  написаний під диктовку Януковича і немає жодної юридичної сили.

Тільки Європейський суд дасть належну оцінку цьому суддівсько-прокурорському злочину,  цим гонінням за опозицією, що організувала влада в Україні.

Ми віримо в правду та справедливість, ми віримо в нашого лідера Юлію Тимошенко. Віримо в її стійкість незламність і мужність. Віримо в те, що тільки вона звільнить Україну від нинішнього окупаційного та кримінального режиму.

 

Слава незламній та мужній Юлії Тимошенко!

 

Слава Україні!



КОМЕНТАРІ (1)

Іване Миколайовичу! Досить вже мітингів, давайте збирайте нас вже на більш рішучі дії проти цієї банди. Ми готові вас підтримати, бо мітингами цю банду не зметеш. Ви знаєте таку приказку:  "Курві плюй в лице, а вона задоволена каже що дощик іде"  Берімо вила і лопати.......

avatar

Зореслава

27 грудня 2011 21:40