Голова крайового парламенту Буковини взяв участь у заходах до Дня Святого Миколая

Голова крайового парламенту Буковини взяв участь у заходах до Дня Святого Миколая

20.12.2016, 15:34

Так, голова Чернівецької обласної ради передав солодкі подарунки та одяг вихованцям притулку для дітей служби у справах дітей Чернівецької обласної державної адміністрації, які представили святкову виставу «Всі ми любим Миколая». «Одразу помітно, що ви були дуже чемними та слухняними, тому про якісь там різочки не може бути й мови – на кожного з вас чекає подарунок і можливо навіть не один. Бажаю вам здійснення усіх найзаповітніших мрій та Божої ласки», – зазначив Іван Мунтян, звертаючись до дітлахів.

Опісля керівник представницької влади регіону завітав на святкову виставу, організовану колективом обласного театру ляльок для діток з малозабезпечених і багатодітних родин та дітей учасників АТО, яким також передав солодощі.

Відтак Іван Мунтян взяв участь у відкритті головної ялинки Буковини. «За доброю традицією щороку на Святого Миколая запалює свої вогні головна ялинка Буковинського краю. Цього святкового вечора розпочинається неповторна пора новорічно-різдвяних свят, що несуть із собою позитивні емоції, незабутні враження та подарунки. Тож нехай ця святкова пора принесе усім щастя, радощі, приємні несподіванки та сюрпризи», – відзначив посадовець, звертаючись до краян та гостей обласного центру.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1