Голова крайового парламенту Буковини віддав данину шани Герою Небесної Сотні Василю Аксенину

Голова крайового парламенту Буковини віддав данину шани Герою Небесної Сотні Василю Аксенину

12.03.2017, 18:26

Сьогодні, 12 березня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян разом із представниками громади, рідними та близькими чернівчанина Василя Аксенина вшанував пам’ять Героя Небесної Сотні, який три роки тому помер внаслідок вогнепального поранення, отриманого під час подій Революції Гідності на Майдані у м. Києві. Василь Аксенин віддав своє життя за свободу та демократію, за незалежність та європейське майбутнє України. Пам’ять про його подвиг вічно житиме у серцях буковинців! Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Рівно три роки минуло з того дня, коли перестало битися надзвичайно мужнє та безмежно добре серце Василя Аксенина… Три роки тому не стало буковинського Героя Небесної Сотні, який віддав своє життя за Україну, за усіх нас і наших дітей, за наше майбутнє, за свободу та незалежність. Але гадаю, що навіть тоді Василь Аксенин та Олександр Щербанюк не думали, що віддавши своє життя, стануть ще не безпечнішими для тих, проти кого боролися. Адже нині вони стали символом цієї боротьби, який уже ніхто і ніколи не зможе у нас забрати, який завжди буде прикладом для прийдешніх поколінь патріотів та захисників нашої держави. Їх серця уже не б’ються, але нетлінна пам’ять про їх подвиг довіку стукатиме у серце кожного свідомого українця! - написав Іван Мунтян у ФБ. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Служака унгуряну вже забув, де вони разом з мунею працюють. А краще відпрацьовує "місячні". Але ж то не парлямент, а облрада, панове. Чи то для значимості???

avatar

Юрій

12 березня 2017 19:33