Голова конкурсної комісії ОДА пояснив, чому всі четверо кандидатів на посаду першого заступника не могли одночасно проходити онлайн тестування

Голова конкурсної комісії ОДА пояснив, чому всі четверо кандидатів на посаду першого заступника не могли одночасно проходити онлайн тестування

17.01.2017, 17:14

Голова конкурсної комісії Чернівецької облдержадміністрації Олег Стецевич спростував звинувачення на адресу комісії в упередженості та підтасуванні.

- Після змін законодавства ми провели вже не один конкурс, - розповів він журналістам. - Руслан Панчишин – юрист, адвокат і цим хизується. Але я теж юрист. Про пароль, що буцімто там вже заховані якісь питання. Абсолютно ніхто не має можливості втрутитися в процес. Це номер-пароль, під яким і в подальшому будуть зберігатися на сайті Національного агентства з питань державної служби результати кандидата, їх можна буде отримати і роздрукувати. Нацагентство за нашим поданням присвоїло кандидатам такий номер-пароль. Під час тестування сервер підбирає довільно 40 питань кожному кандидату. Тому підлогу тут немає, ми готові зустрітися з Панчишиним у суді.

Голова комісії ще раз пояснив, що всі четверо кандидатів на посаду першого заступника голови ОДА не могли проходити онлайн тестування з технічних причин – комп’ютерний відділ ОДА зміг забезпечити лише три точки доступу до інтернету і серверу Нацагентства по захищеним лініям. Тому претендентів довелося розділити на групи. Було вирішено цей розподіл здійснити за часом подання документів. Останнім подав документи Михайло Павлюк, отож саме він був внесений до другої групи. 

О.Стецевич також розповів про процедуру відбору. Так за онлайн тестування кандидат отримує від нуля до 2 балів. Так само за виконання завдань і співбесіду. Тобто кандидат може отримати загалом до 6 балів.

Водночас рішення комісії про визнання переможця відбору є лише рекомендаційним, призначає на посаду заступника чи першого заступника голови безпосередньо голова ОДА.

Нагадаємо, кандидат на посаду першого заступника голови ОДА Руслан Панчишин звинуватив конкурсну комісію у підтасовці майбутніх результатів конкурсу і відмовився від участі.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

100% протягнуть Павлюка, це пі..дець. Нічого не змінилось!

avatar

Віктор

17 січня 2017 16:10

На 1-му етапі конкурсу всі три кандидати набрали по одному балу. Панчишин міг набрати два бали, але перессав і зійшов з дистанції.Тепер в цій лотереї може виграти кожний, хто залишився.

avatar

Віктору

17 січня 2017 17:10

"СИЛА ЛЮДЕЙ" В ЇЇ ЛЮДЯХ. З ТАКИМИ ЛЮДЬМИ ЯК ПАНЧИШИН В "СИЛИ ЛЮДЕЙ" НЕ БУДЕ СИЛИ. В ОЧІЛЬНИКА ОБЛАСНОЇ "СИЛИ ЛЮДЕЙ" БУЛА МОЖЛИВІСТЬ ПРИЙТИ ДО ВЛАДИ ЗАКОННИМ ШЛЯХОМ. НЕ ВИСТАЧИЛО СИЛИ, ЗДРЕЙФИВ НА СТАРТІ. АЛЕ ВІН ЗНАЙШОВ В СОБІ СИЛИ ОБГАДИТИ ВСЕ І ВСІХ. 

ХАЙ ЖИВЕ "СИЛА ЛЮДЕЙ", АЛЕ БЕЗ СЛАБАКІВ!!!

avatar

Політолог

17 січня 2017 21:16