Голова фракції «Батьківщина» у Чернівецькій облраді розкритикувала ініціативу депутатів від БПП 'Солідарність' та інших провладних фракцій

Голова фракції «Батьківщина» у Чернівецькій облраді розкритикувала ініціативу депутатів від БПП "Солідарність" та інших провладних фракцій

13.09.2017, 19:47

Буковинська «Батьківщина»: Перспективні плани обєднання територіальних громад мають змінюватися винятково в інтересах громад

Голова фракції «Батьківщина» у Чернівецькій облраді Альона Гливко під час сесії наголосила на необхідності грунтовно і ретельно розглядати зміни до Перспективного плану обєднання територіальних громад. Як повідомляє прес-служба обласного партосередку, в результаті облрада не підтримала поспішні зміни, на яких наполягали провладні депутати.

Обранці від БПП та інші провладні депутати під час позачергової сесії облради запропонували розглянути зміни до Перспективного плану обєднання територіальних громад. Двічі рада не підтримала цю пропозицію, але ініціатори наполягали.

«Не можна розглядати такі питання похапцем, – сказала Альона Гливко. – Необхідно відставити вбік партійні та особисті інтереси, а ставити на перше місце виключно інтереси громад».

Депутат навела як приклад Глибоцький район, один з округів якого представляє в облраді і з яким постійно спілкується – в тому числі, зпитань об'єднання. І відзначає, що є багато неузгодженостей. Тому, переконана Альона Гливко, треба їхати в райони, збирати пропозиції громади, а тоді вже приймати рішення – обов’язково дотримуючись принципу добровільності обєднання.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Величезна брехня... Батьківщина проголосувала за пропозицію голови Фракції "Солідарність" Шевчука провести позачергову сесію з цього питання 28 вересня 2017 р.

 

avatar

123

13 вересня 2017 22:32

Й справді брехня, хтось дуже хоче зіштовхнути між собою БПП і Батьківщину, не вийде. Вони скоріше між собою знайдуть спільну мову, ніж БПП з НФ.

avatar

Влад

14 вересня 2017 10:23