Голова Чернівецької ОДА ще не знає, хто буде його заступниками

Голова Чернівецької ОДА ще не знає, хто буде його заступниками

04.03.2016, 00:10

За словами Фищука, заяви на звільнення сьогоднішні заступники будуть писати після 20 числа

Як раніше повідомляв vidido.ua, голова Чернівецької ОДА Олександр Фищуквирішив звільнити своїх заступників. Йдеться про Володимира Куліша (першого заступника), Віталія Усика та Руслана Сенчука.

У четвер, 3 березня 2016 року у ході прес-конференції губернатор Буковини заявив, що такі зміни зумовлені потребами в оновленні штату.

- Не можна казати, що сьогодні вже є погодження на їхнє звільнення, тому що вони ще не написали заяви. Заяви будуть писати після 20 числа. Це я їх попросив, і ми про це домовилися, - зазначив голова ОДА.

- На сьогоднішній день ми підбираємо кандидатури на заступників. Є певний підбір. Поки не можу нічого озвучити. Адже щоб говорити про це, треба щоб звільнилися посади, - каже Фищук.

- Я абсолютно не піддаю повній критиці роботу заступників. Вони кожен виконували свої обов'язки. Але в деякій мірі вони виконали не всі завдання, які ставили, як і я не всі виконую обіцянки, які даю. Громадськість і суспільство вимагає оновлення кадрове. Якщо завтра президент поставиться питання про зміну голови обласної адміністрації, - нема питань, - резюмував голова ОДА.

Джерело: vidido.ua

 
1