Голова Чернівецької ОДА підтвердив проведення обшуків у своєї доньки та сватів

Голова Чернівецької ОДА підтвердив проведення обшуків у своєї доньки та сватів

06.03.2018, 12:30

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук підтвердив інформацію про проведення обшуків у помешканнях його доньки та сватів.

Про це Фищук повідомив у телефонному коментарі кореспонденту molbuk.ua

"Обшуки проходили, це правда. Проходили у моєї дочки та у моїх сватів. Правоохоронці сказали, що проводять обшуки у зв’язку з кримінальним провадженням, яке порушене у Тернополі. Вона (дочка, - авт.)попередила правоохоронців, що вона з колишнім чоловіком на тій квартирі не проживає уже два роки. Вони провели обшук. А після того поїхали. Забрали два чи три "кнопкових" телефони, якими гралися діти. І на цьому все закінчилося", - сказав Фищук.

Він сказав, що йому невідомо, у рамках якого кримінального провадження проводились ці обшуки.

"Я не спілкувався з правоохоронцями, тому мені не відомо, у зв’язку з яким кримінальним провадженням проводились обшуки", - додав голова ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях "трясуть" митних брокерів причетних до губернатора Фищука

На Буковині проводять обшуки у квартирах, одна з яких належить Фищукам, офісах, на базах, які, можливо, мають відношення до контрабанди, - "Час"

Раніше повідомлялося, що у Чернівецькій області правоохоронці сьогодні проводять обшуки  у квартирах й офісах осіб, які, за даними місцевих ЗМІ, можуть бути причетними до контрабанди. Серед об’єктів, де проводились спецоперації правоохоронців називали помешкання родичів голови ОДА Олександра Фищука.

ДОВІДКОВО:

Правоохоронці, які сьогодні проводили обшуки за кількома адресами у Чернівецькій області, розслідують тяжкі та особливо тяжкі економічні злочини.

Про це сьогодні у коментарі журналістам повідомив начальник управління захисту економіки в Чернівецькій області Іван Тичина, пише molbuk.ua

Він сказав, що "на даний час працівниками управління захисту економіки в Чернівецькій області на виконання ухвал суду проводяться певні слідчі дії і зокрема, обшуки". 

"Так, це Чернівецька область, це місто Чернівці і декілька адрес в Глибоцькому районі, також інші об’єкти в інших областях, але детально сказати фігурантів, їх адреси я не маю права, це прерогативи слідчих органів", - сказав правоохоронець.

"Це обшуки в рамках кримінального провадження економічного спрямування, тяжкі і особливо тяжкі", - додав Тичина.

Нагадаємо, сьогодні правоохоронці проводили обшуки за кількома адресами у Чернівецькій області. За даними ЗМІ, власниками помешкань, де тривала спецоперація, начебто є люди, пов’язані із контрабандою. Серед них називали близьких родичів голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука.

Сам Фищук підтвердив, що обшуки відбулися у його доньки та сватів. Натомість він зазначив, що його невідомо, у рамках якого кримінального провадження правоохоронці проводили цю спецоперацію.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ну  й добре, що трясуть! Трясця їм!

avatar

михель

06 березня 2018 22:49