Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук висловив співчуття з приводу смерті Івана Снігура

Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук висловив співчуття з приводу смерті Івана Снігура

10.10.2016, 18:53
Своїм непересічним талантом він прославив Буковину, - Фищук

У Чернівцях з життя пішов Почесний громадянин міста, заслужений майстрер мистецтв України, краєзнавець, етнограф, мистецтвознавець, фольклорист, писанкар, різьбяр, майсер лозоплетіння, письменник Іван Назарович Снігур.

З цього приводу у Чернівецькій облдержадміністрації висловлюють співчуття родині майстра.

"Висловлюю щирі співчуття з приводу смерті Почесного громадянина Чернівців, Заслуженого майстра народної творчості України, етнографа, фольклориста, краєзнавця та письменника Івана Снігура.

Своїм непересічним талантом він прославив Буковину. В його руках художні та декоративні вироби перетворювались на справжні витвори мистецтва. Завдяки невтомній творчій діяльності нашого славного краянина старожитності нашого славного краю відкрилися буковинцям по-новому.

Буковинська громада завжди пам’ятатиме талановитого митця!

Вічна йому пам’ять!! - ідеться у повідомленні прес-служби ОДА.

Чернівецька обласна рада також глибоко сумує з приводу смерті знаного та шанованого на теренах Буковинського краю етнографа, Заслуженого майстра народної творчості України, Почесного громадянина міста Чернівців Івана Назаровича Снігура. Щиро співчуваємо рідними та близькими Івана Назаровича. Нехай земля йому буде пухом та Царство йому Небесне!

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1