Голова Чернівецької ОДА назвав дурістю дії молодиків, які зірвали прапори Євросоюзу та Румунії

Голова Чернівецької ОДА назвав дурістю дії молодиків, які зірвали прапори Євросоюзу та Румунії

19.12.2017, 17:28

Голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук спільно із делегацією Чернівецької області зустрівся з головою Сучавської повітової ради Георге Флутуром, представниками владних та бізнесових кіл північно-східного регіону Румунії.

Олександр Фищук наголосив, що подібні двосторонні зустрічі є важливими для зміцнення міжнародних відносин між Україною та Румунією.

« Олександр Фищук зауважив, що Румунія є як хорошим сусідом для України, так і стратегічним партнером та висловив сподівання на подальший розвиток взаємовигідних стосунків між бізнес-колами обох країн.

Принагідно голова облдержадміністрації Олександр Фищук різко засудив дії окремих осіб, які вчини акт вандалізму зірвавши прапори Євросоюзу на Румунії з фасаду Румунського культурного центру Еудоксіу Хурмузакі на вулиці Ольги Кобилянської.

«Дурість ніколи не буде визначати стратегію добросусідських партнерських відносин між Україною та Румунією, - зазначив Олександр Фищук. – Звернувся до правоохоронних органів з метою розслідування справи та надання відповідної правової оцінки таким ганебним діям».

Джерело: сайт http://acc.cv.ua/

1