Голова Чернівецької обласної ради запевняє, що перспективний план формування територій громад Буковини підписували на колінах в кабінетах

Голова Чернівецької обласної ради запевняє, що перспективний план формування територій громад Буковини підписували на колінах в кабінетах

06.05.2016, 00:56

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян вважає, що нинішні протиріччя під час створення об'єднаних територіальних громад Сокирянщини - прямицй наслідок халатності, допущеної під час підготовки і ухвалення перспективного плану формування територій громад Буковини.

- Разом із головою облдержадміністрації Олександром Фищуком взяв участь у роботі сесії Сокирянської райради, на якій відбулося досить бурхливе обговорення. - Про це Іван Мунтян написав на своїй сторінці у ФБ. - Що й казати: на п’ятій годині роботи сесії не було завершено розгляд навіть першого питання порядку денного про формування об’єднаних громад у районі.

Вітаючи депутатів та запрошених зі світлим святом Христового Воскресіння, наголосив, що під час ухвалення рішень з цього вкрай важливого питання потрібно керуватися виключно інтересами територіальної громади, а будь-яке об’єднання повинно відбуватися лише на добровільних засадах та з доброї волі жителів Сокирянщини. Додав, що питання спроможності новоутворених громад є не менш важливим і що центр може бути як у Сокирянах, так і в Новодністровську, але це повинні вирішити люди.

Принагідно відзначу, що ще у статусі депутата обласної ради попереднього скликання не голосував за запропонований тоді перспективний план формування територій громад Буковини, оскільки відповідальні за його підготовку посадові особи поставилися до цього вкрай непрофесійно. Замість того, щоб провести належну інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення області, вони ухвалювали та підписували рішення на колінах в кабінетах. Наслідки такої халатності можна було спостерігати на сьогоднішній сесії в Сокирянах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громада Сокирянського району стала заручницею політичних інтриг та перетягування фінансових потоків

Політиканство навколо децентралізації на Сокирянщині - це боротьба за гроші, які мають йти на соціальний розвиток Новодністровська, - джерело

1


КОМЕНТАРІ (4)

Абсолютну правду глаголить голова облради, так і було і не тільки на Сокирянщині.

avatar

Терииторіальні громади

05 травня 2016 22:12

Що ти, Муня, глаголиш? Ти ж навіть і на коліні написати не можеш, бо ти безграмотний. Тобі до Фейсбука, як "свині до неба".

avatar

Юрій

06 травня 2016 09:24

Юрію, з Днем Ангела Вас і хай вам повернеться сторицею всі побажання висловлені вами в коментарі. Рівень у вас інтелекту і вихованості зашкалює!!!

avatar

06 травня 2016 11:20

avatar

Іван Білик

06 травня 2016 12:06