Голова Чернівецької обласної ради власним коштом відновить  дах будинку одного зі своїх односельчан, який потерпів від розгулу стихії

Голова Чернівецької обласної ради власним коштом відновить дах будинку одного зі своїх односельчан, який потерпів від розгулу стихії

20.06.2016, 23:34

Про це голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян написав на своїй сторінці у ФБ:

- В продовження попереднього посту. Вирішив не чекати на офіційні висновки комісії та власним коштом відновити дах будинку одного зі своїх односельчан, оселю якого стихія на жаль не обійшла стороною. Життя людей з особливими потребами й без того нелегке, а у подібних випадках вони можуть розраховувати лише на допомогу ближніх. Тому й вирішив допомогти цій людині у першу чергу. А добро, як відомо, завжди повернеться добром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стихія наробила великої біди у Кам’янці на Глибоччині (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Згодом голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян разом з головою обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Володимиром Кулішем провів першу оперативну нараду за участю народного депутата України Григорія Тіміша, голови Глибоцької районної ради Петра Панчука та депутата обласної ради Валерія Грижука.

- Визначили першочергові кроки з ліквідації наслідків стихії на Глибочині. Роботи не на один день, збитки, завдані негодою, значні, - повідомив Іван Мунтян. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

В людей біда, а цей амераканський пастор позує перед журналістами. Замість того щоб провести позачергову сесію обласної ради і розглянути питання про допомогу селу, він каже що за власні кошти відремонтує один будинок. Позор !!!

avatar

Петро Божеску

20 червня 2016 22:47

Петре, а ви хоч щось зробили для тих людей, щоб когось засуджувати? чи ви вважаєте, що то копійчана справа? Це вам позор. Не судіть, Петре, і не судимі будете. Зберіть хоч свою вулицю, перш ніж радити позачергові сесії збирати. І дайте хоч сто гривень. "Розумник"

avatar

Ліда

21 червня 2016 12:42