Голова Чернівецької обласної ради випробував себе у ролі Святого Миколая

Голова Чернівецької обласної ради випробував себе у ролі Святого Миколая

17.12.2016, 18:38

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян завітав на святковий ранок, що відбувся у Буковинському обласному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Особлива дитина» сьогодні, 16 грудня, та привітав юних пацієнтів установи з нагоди прийдешнього Дня Святого Миколая.

Був надзвичайно радий, що сьогодні вкотре завітав обласного реабілітаційного центру «Особлива дитина», аби привітати його маленьких пацієнтів з прийдешнім Днем Святого Миколая. Щоразу, коли відвідую цю установу отримую величезний заряд позитиву та переконуюся, що віра, любов і доброта врятують світ, - написав Іван Мунтян у ФБ, 

«Щоразу, коли відвідую вашу установу отримую величезний заряд позитиву та переконуюся, що віра, любов і доброта врятують світ. Впевнений, що кожен, хто бодай раз долучався до проведення святкових ранків, а чи просто спілкувався з вашими особливими малюками, підтвердить, що отримати від них посмішку у відповідь чи побачити радість у їхніх очах – справжнє щастя. Дякую персоналу та керівництву реабілітаційного центру, а також усім благодійникам, які організували для малечі сьогоднішнє свято. Юним пацієнтам закладу та їх батькам бажаю міцного здоров’я, родинного затишку, веселих новорічно-різдвяних свят та Божої ласки», – зазначив посадовець, звертаючись до присутніх.

Відтак, голова крайового парламенту Буковини передав маленьким буковинцям з особливими потребами іграшки та солодкі подарунки.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1