Голова Чернівецької обласної ради відзначив кращих поліцейських Буковини

Голова Чернівецької обласної ради відзначив кращих поліцейських Буковини

05.08.2017, 15:38

Сьогодні, 5 серпня, голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян взяв участь в урочистих заходах, що відбулися до Дня Національної поліції України. Так, керівник представницької влади краю привітав з професійним святом керівництво та особовий склад Головного управління Національної поліції України.

«За два роки роботи ви отримали високу оцінку своєї діяльності з боку громади нашого краю. Це й не дивно, адже щодня ви та ваші колеги робите дуже важливу справу: охороняєте громадський порядок, захищаєте законні інтереси людей. Як результат маємо підвищення рівня довіри суспільства до правоохоронців. Дякую за службу і вірність присязі! Бажаю усім вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку та добробуту, Божої ласки та надійних ангелів-охоронців», – наголосив посадовець, звертаючись до присутніх.

Відтак, кращих буковинських поліцейських Іван Мунтян нагородив цінними подарунками (годинниками) та Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

  • Джерело: Прес-служба облради

ДОВІДКОВО:

У своєму вітальному слові начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Сергій Пілігрім зазначив:

«Сьогодні від злагодженої роботи правоохоронних органів значною мірою залежить не тільки стан правопорядку та рівень боротьби зі злочинністю, але й стабільність, безпека та територіальна цілісність нашої країни. Щоденно кожен з нас робить вагомий вклад у спільну справу. Хочу подякувати кожному співробітнику органів, служб і підрозділів Національної поліції області за наполегливу працю у протидії злочинності, забезпеченні публічної безпеки, самовіддану службу інтересам суспільства, захисту прав і свобод громадян».

За словами керівника буковинської поліції, майже 700 правоохоронців Головного управління взяли безпосередню участь в антитерористичній операції та з гідністю виконали свій обов’язок.

«Висловлюю щиру вдячність співробітникам ГУНП області за відданість своїй справі та високий патріотизм, проявлений у зоні проведення антитерористичної операції. Низький уклін та довічна шана співробітникам міліції та поліції, які загинули при виконанні службових обов'язків. Їхні імена та образи завжди будуть у наших серцях, а їхні сім'ї – у центрі уваги наших колективів», – зауважив Сергій Пілігрім.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять правоохоронців, котрі передчасно пішли з життя під час несення служби.

З нагоди другої річниці створення Національної поліції України та за високий професіоналізм і сумлінну працю керівник обласної поліції вручив своїм підлеглим нагороди й подяки від імені Президента України, Міністра внутрішніх справ, Голови Національної поліції.

Джерело: сайт http://acc.cv.ua/

  • Світлина від Івана Мунтяна.
1