Голова Чернівецької обласної ради привітав медичних працівників Буковини з нагоди професійного свята

Голова Чернівецької обласної ради привітав медичних працівників Буковини з нагоди професійного свята

16.06.2016, 20:52

Сьогодні, 16 червня, керівник представницької влади краю Іван Мунтян взяв участь в урочистостях, що відбулися до Дня медичного працівника. Посадовець привітав представників медичної спільноти області з професійним святом, відзначивши їх безцінний внесок у справу збереження здоров’я та життя буковинців.

«Хочу відзначити, що медичний загал області завжди був і є в авангарді вітчизняної медицини. Переконаний, що буковинські медики й надалі використовуватимуть свої знання, багатий досвід, вміння та навички для забезпечення одного з головних прав людини – права на здорове, повноцінне життя», – зазначив Іван Мунтян, звертаючись до урочистого зібрання. «Низький уклін та щира вдячність тим з вас, хто у непростий для Батьківщини час з ризиком для власного життя рятував і рятує життя наших захисників в зоні проведення антитерористичної операції», – додав очільник Чернівецької обласної ради.

Кращих медичних працівників Іван Мунтян нагородив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради; ректору Буковинського державного медичного університету, доктору медичних наук, професору Тарасу Бойчуку вручив Почесну грамоту Верховної Ради України.

1