Голова Чернівецької обласної ради під час обідньої перерви  висунув Катерину Гуцуляк на посаду міського голови Сторожинецької ОТГ

Голова Чернівецької обласної ради під час обідньої перерви висунув Катерину Гуцуляк на посаду міського голови Сторожинецької ОТГ

19.11.2016, 17:36

18 листопада у Сторожинці відбулася конференція Сторожинецької районної партійної організації ВО "Батьківщина". 

Деякі подробиці Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян повідомив на своїй сторінці у ФБ.

- Сьогодні під час обідньої перерви провів конференцію Сторожинецької районної партійної організації, делегати якої одностайно проголосували за висування кандидатури Катерини Гуцуляк на посаду міського голови Сторожинецької ОТГ, вибори якого відбудуться 18 грудня. Також відбулося висування 34 кандидатів у депутати міськради Сторожинецької ОТГ по багатомандатному виборчому округу.

Знаю Катерину Георгіївну давно – багаторічна активістка та голова районного партосередку «Батьківщини», якій люди свого часу довірили очолити Сторожинецьку районну раду. Враховуючи чималий управлінський досвід та авторитет Катерини Георгівни Гуцуляк, вірю, що й цього разу сторожинчани не помиляться у своєму виборі. З Богом, Катерино Георгіївно!

1


КОМЕНТАРІ (5)

Куда  ж  Фіщук  міг  ВИСУНУТИ  Катерину  Гуцуляк,  під  час  ОБІДНЬОЇ  ПЕРЕРВИ?

avatar

Йося

19 листопада 2016 15:49

І що ж це за заголовок такий, не стидно вам,га?  Висувають кандидатуру не Мунтян а делегати, а перед цим дане питання обговорюєтьмя колегіально на бюро. Тому майте фацу і виконуйте гарно свою роботу, а не кидайте такі заголовки спєцом.Не файно, ой не файно і честі не робить.

avatar

До адміна

19 листопада 2016 16:24

Як платять. так і пишуть: свобода слова у нас, не знали?

avatar

Попередньому

19 листопада 2016 16:44

Біля Мунтяна є такий перебезчик від ригів, який Папієву вірно служив - Деніска Раєвський то це він ту фігню пише "про обідню переву" та хто куди висунув ))). Потім при губері Ванзуряку аж керував так що всі розбіглись з упавління внутрішньої політики.

Цінний кадр!

avatar

Шпирка

20 листопада 2016 13:09

Денис - єдиний професіонал-піарник біля Мунтяна. Фищукові такий був би за щастя. А сходити тут жовчю можуть тільки  заздрісники, негідні Денисового мізинця. Якраз ті, які лишилися служити ригівській банді Папієва-Галиця-Гайничеру. А Денис якраз тоді пішов з управління, яким заправляли Галиць, Мальона і Онуфрик. І пішов не в якусь партію, а працював на приватника в бізнесі. Повернувся тільки після Революції Гідності на прохання нової влади. І знову виявився єдиним  професіоналом. Саме це  не могли  йому пробачити вічні пристосуванці, які служили ригам. Тому й зжерли його. А новій тупій владі не вистачило клепки захистити. Що ж, тепер нехай сходить слиною і заздрить, що Мунтян виявився мудрішим і має коло себе в прес-службі  людину, яка бодай може два слова до купи зв'язати. А хто сумнівається, нехай порівняє з тим, як працювали прес-служби при всіх головах обласних рад до Мунтяна. Просто підніміть архіви на сайтах і порівняйте потік і якість інформації.  А тоді відкривайте писок. 

avatar

Шпирка - брехло

20 листопада 2016 19:46