Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян підсумував засідання позачергової сесії

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян підсумував засідання позачергової сесії

15.01.2016, 12:35

Голова обласної ради Іван Мунтян підбив підсумки учорашнього сесійного засідання обласної ради.

«Хочу подякувати усім депутатам за те, що у традиційно святкові для Буковини дні вони зібралися для роботи на благо громади і підтвердили ту довіру, яку висловили їм виборці, обравши до обласної ради, - сказав Іван Мунтян. – Учора ми прийняли важливі рішення з багатьох питань життєдіяльності краю. Серед іншого, депутати привели бюджет до норм чинного законодавства – звісно, він недосконалий, і не в силах обласної ради його привести до ідеалу. Але відповідне затвердження органом місцевого самоврядування дало можливість забезпечити на найближчий рік роботу усієї бюджетної сфери в області.

Також депутати підтримали перші кроки до розв’язання житлових проблем наших героїв – учасників АТО: я, як голова обласної ради, протокольним рішенням сесії отримав доручення звернутися до Кабміну щодо виділення великої ділянки в межах Чернівців, і до обласної державної адміністрації – щодо можливості виділення коштів для будівництва на цій ділянці багатоквартирного будинку. Окрім цього, ми розглянули багато інших надзвичайно важливих питань, зокрема й велику кількість депутатських запитів.

Особливо хочеться відзначити те, що усі наші голосування від учора і надалі тепер відбуватимуться в поіменному режимі і оприлюднюватимуться на сайті обласної ради. Хоча закон про це, прийнятий  Верховною Радою, ще не вступив у дію,  та Чернівецька обласна рада підтримала пропозицію про це уже вчора.

Дякую всім депутатам за плідну роботу, вітаю зі святами, які тривають, і бажаю міцного здоров’я, родинного затишку, рясних Божих благословінь і Божої допомоги у всіх добрих починаннях!»

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1


КОМЕНТАРІ (1)

Іон читає букньюз і виправляє свої помилки:)

avatar

спостережливий

15 січня 2016 11:40