Голова Чернівецького УКРОПу Ігор Малишевський: 'Щоб жити в центрі міста потрібно загинути на фронті'

Голова Чернівецького УКРОПу Ігор Малишевський: "Щоб жити в центрі міста потрібно загинути на фронті"

24.09.2015, 23:16

Як повідомляють чернівецькі ЗМІ, для будівництва житла учасникам АТО та іншим пільговим категоріям громадян у Чернівцях відведено два земельних масиви – у районі вулиць Д.Лукіяновича та Коломийської. Виняток робитимуть лише для сімей загиблих. Їм виділять земельні ділянки у центрі міста чи в іншому обраному ними місці. Про це заявив секретар міської ради.

Чернівецька обласна організація політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», а саме кандидати у депутати - учасники АТО, підтримують побратимів, які прийшли 24 вересня на сесію міської ради і висловили своє невдоволення проблемою із виділенням земельних ділянок військовим.

Зокрема, голова Чернівецької міської організації «УКРОП», учасник АТО Ігор Малишевський висловив незадоволення радянським ставленням влади до бійців, які захищають територіальну цілісність України.

«Це нагадує часи Чорнобильської катастрофи, коли постраждалих з чорнобильської зони евакуйовували та селили десь на окраїнах. Така ж ситуація з учасниками АТО зараз. Ми не хворі, ми повноцінні члени суспільства, які залишили робочі місця і взяли зброю до рук – ми здорові. А ось система хвора.

Рівноцінна співпраця держави та громадян, які ціною життя захищали її цілісність – нормальна європейська практика. Військові Британії, військові США мають привілегії та вважаються героями і престижем суспільства. Чому ж обіцяна вдячність української держави своїм воїнам виглядає так ницо?

Чому для того аби жити в центрі Чернівців, або у спальних районах з розвиненою інфраструктурою, потрібно вмерти?!

Ділянки в Садгорі не надто пристосовані для будівництва і скоро такими не стануть, поїдьте, подивіться. Учасники АТО вимагають своє: своє житло, свої ділянки для його будівництва. У комунальному фонді Чернівців та у новобудовах мають бути передбачені помешкання для всіх учасників АТО та їхніх родин. Це мають бути пристосовані до життя приміщення», - наголосив Ігор Малишевський.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міської організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

1


КОМЕНТАРІ (9)

Скотиняка ти Малишевський!Твоя мама стільки набрала хабарів а ти ще земельну ділянку хочеш!Ткачук тобі у Вижерців нехай дасть там Папієв разом з ним накрав землі всім вам паскудам укропівським вистачить для других нужд!

avatar

Атошник

24 вересня 2015 21:25

Другої фотки немає уже гидко дивитись воїн ти наш тиловий.

avatar

Вася

24 вересня 2015 21:27

Пропоную почати конфіскацію житла чиновників для заселення   нього  учасників АТО. І розпочнемо із замку   Василини Малишевської - маман цього героя. Перебування в АТО не є індульгенцією длявідсутності совісті.  Мама про це ніколи не говорила ?    

avatar

Віктор

24 вересня 2015 21:31

Підіть на рік в "пекло", тоді і пишіть свої дурнуваті коменти! Малишевський герой!!!!! Слава героям!!!!!

avatar

До дебілів

24 вересня 2015 21:33

Це точно! 

Порохоботи і регіонали з депутатами міської ради писок повідкривали, брудом поливають! Почекайте, люди покажуть довіру до вас на виборах! а УКРОП - це справжня патріотична партія!!!!!!!!!  Покажіть списки свої, а потім поливайте інших.

avatar

Справжній АТОшник

24 вересня 2015 21:36

Так ответь чудо герой ты был в ато?Мама твоя ворюга ещё та сам ей 150sдавал на лапу в её кабинете!Укропы  ворюги и сынок ё такой же!Люди пишите все кто пострадал от Ткачука старшего и от Малышевской старой!

avatar

Вадим

24 вересня 2015 21:48

не обращайте внимание на идиотов, которые пишут тут дурные речи, нечего сказать по сути, хрень несут о мамах, папах, дедушках и бабушках. Но это не удивительно, штабные гавнометы партий-неудачников работаю. Забыл напомнить, еще Ева была грешна, все мы от нее! Всем на выход)!

avatar

Артем

24 вересня 2015 21:57

Потрібно підтримувати таких як Ігор. Нас, АТОшників багато, ми повинні виступити єдиною силою(можливо і в різних партіях), щоб  навести порядок на Буковині. Інакше нас просто пересварять і знищать. 

avatar

Андрій

24 вересня 2015 22:17

avatar

Myhajlo Tokarjuk

24 вересня 2015 22:26