Ходоки з Сокирянщини й Кіцманщини не задоволені кадровими пропозиціями Фищука

Ходоки з Сокирянщини й Кіцманщини не задоволені кадровими пропозиціями Фищука

23.02.2015, 17:51

Представники кількох районів області у понеділок 23 лютого, з’їхалися до Чернівецької ОДА. Громада області звинувачує новопризначену обласну владу у застосуванні методів керівництва колишньої влади. Оскільки на посади голів райадміністрацій мешканці краю пропонують своїх представників, але ці пропозиції губернатор не врахував. Натомість подав подання на ці посади на тих людей, які прислужували режиму Януковича.

Зокрема, мешканці Сокирянщини висловили недовіру рішенню нового губернатора. А саме поданню на посаду голови райдержадміністрації району Петра Безкупського, пише molbuk.ua

- Це колишній заступник В.Козака, голови райдержадміністрації, регіонала. Петро Безкупський агітував за партію регіонів, прислужував режиму Януковича. Коли був Майдан активно і відкрито підтримував Антимайдан. Виконував вказівки колишньої злочинної влади. Також він, як заступник голови райадміністрації, агітував і підкуповував виборців, щоб ті голосували за регіонала Артема Семенюка, - говорили представники громади району на зустрічі із губернатором О.Фищуком, серед яких депутати райради, фермери, освітяни та інші мешканці Сокирянщини. - З призначенням Безкупського в районі нічого не зміниться, ми вимагаємо призначити іншу людину, чесну, яка не має зв’язків з В.Козаком. В.Козак з району зробив вотчину і править. Мешканців залякав, у всіх галузях району працюють його люди. Безкупський також його людина.

Фищук відповів, що з В.Козаком у районі був спокій і була робота. Натомість присутні люди Сокирянщини розсміялися.

Також з аналогічними питаннями до Фищука цього дня приїхали мешканці Кіцманщини та Кельменеччини. 

- У нас така ж проблема. Губернатор подав подання на посаду голови райадміністрації людину, яка вже проявила себе відповідно за колишньої влади, у районі люди його не поважають, він не чесний і не порядний. Народна рада цю кандидатуру не погодила. Натомість пропонуємо інші кандидатури, нових людей, але нашу думку влада краю не враховує, - розповідає один із представників Кіцманщини. - Ми бачимо, що до влади приходять люди, які вже себе замарали, прислужували колишній владі. А нова влада йде тим самим шляхом. Ми категорично проти цього.

Джерело: molbuk.ua
 
1


КОМЕНТАРІ (2)

Питання треба ставити в першу чергу - хто прийшов  до влади в області.... і звідси вже  по районах.....

avatar

!!!

23 лютого 2015 19:54

ФІЩУК МУДРА ЛЮДИНА І РОЗУМІЄ ЩО В СОКИРЯНСЬКОМУ РАЙОНІ ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ ТІЛЬКИ З ДОПОМОГОЮ ВАСИЛЯ КОЗАКА, ОДИН З НАЙКРАЩИХ І ВМВАЖЕНИХ ГУБЕРНАТОРІВ БУКОВИНИ,

avatar

сокирянець

23 лютого 2015 20:22