'Хоч хтось з родини посидить у кріслі поруч з мером. А раптом невдача і Василько знову схибить?' - спроба фізіогноміки

"Хоч хтось з родини посидить у кріслі поруч з мером. А раптом невдача і Василько знову схибить?" - спроба фізіогноміки

18.04.2017, 18:20

Народний депутат України Максим Бурбак прокоментував сьогоднішню сесію Чернівецької міської ради. 

Допис відповідного змісту парламентар поширив на своїй сторінці у ФБ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Каспрук підписав звернення про позачергові вибори міської ради і міського голови (+ЗАЯВА)

- Цікаве фото сьогоднішньої сесії Чернівецької міськради))) Кожен з персонажів думає про своє. Пані Лівія Бамбуляк про перспективи виконання бюджету, не дай Боже черговому корисному ідіоту заманеться тунель в щасливе майбутнє за гроші громади копати. Пані позаду трибуни гадає скільки можно було б заробити на продажу квитків в це шапіто. Пані народний депутат гадає як допомогти Василеві в це крісло скочити та не піти у в розріз з УДАРною риторикою по боротьбі з олігархами та Фірташем. Хоч хтось з родини у кріслі поруч з мером посидить. А раптом невдача і Василько знову схибить. А пан Олексій Каспрук дивується чому думка про розпуск міської ради та дострокові вибори не прийшла ще рік тому. Але ні, переконує він себе, цей рік не минув марно для громади. Це було щеплення проти бажання обирати знову цих пройдисвітів. Подивимось у кого це викличе стійкий імунітет проти популістів, бездар та запроданців. Ну, а думки поважних панів на портретах певно риторичні. O tempora ! O mores !

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Продан закликала міського голову Олексія Каспрука не чинити опір та приміряла місце в президії ратуші, як за часів Михайлішина

ДОВІДКОВО:

Фізіогномія — мистецтво читання обличчя:) 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Кого-кого, а фронтовиків, поплічників яценюка-бурбака чернівчани більше обирати не будуть, пане бурбачило товсте і жаднюче.

avatar

Юрій

18 квітня 2017 15:59

 Василько схибить, бо Оксанка сумку на підлогу поклала - к втраті коштів, але для тебе, Максимко, після цієї справи та опісля, почнется  ****** полоса. Тож не тужись завчасно.

avatar

Олексій

18 квітня 2017 17:36