ГО «Автомайдан-Чернівці» надає докази незаконного обігу валютних цінностей

ГО «Автомайдан-Чернівці» надає докази незаконного обігу валютних цінностей

23.12.2014, 01:07

Чернівецький Автомайдан не припиняє своєї боротьби з незаконним обігом валютних цінностей. І, щоб допомогти правоохоронним органам у затриманні так званих валютників, активісти Автомайдану, як і обіцяли, оприлюднюють чергові відео та фото.

Зокрема, на відео (https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_S_lJh2Rh6o ) чітко видно, як чоловік під обмінником валют незаконно міняє гроші. Щоб полегшити міліціонерам роботу, Автомайдан встановив особу валютника, його адресу та номер телефону (за цією інформацією правоохоронці можуть звертатися безпосередньо до активістів Автомайдану).

Ми сподіваємось, що оприлюднена інформацію не залишиться без уваги УМВС. Надіємось, керівництво обласної міліції блискавично відреагує на надані факти. А ГО «Автомайдан-Чернівці» продовжуватиме надавати докази «розквіту» валютного бізнесу у Чернівцях. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

нехай також розкаже як воно корупційну схему вистроїло в області по лівих автомобілях,номерних знаках.......... Мільйони в кишеню лівих корупційних гребе і не бореться з совістю)))

 борец (видалено адміном))))) Коломієц (видалено адміном)

avatar

екс-ригу Коломійцю

22 грудня 2014 23:26

Конкурентів прибирають. Якщо вони такі "захисники" державності, краще б подали ідею, як людям легально придбати валюту в потрібній кількості. А так, вони згадали радянські часи. Самі бізнесмени (видалено адміном), а іншим заважають. (видалено адміном)

avatar

Сергій

23 грудня 2014 09:10

Не думаю що за такий Удар голосували люди. Не можна захищати інтереси мільярдерів утискаючи інтереси простих людей.  для врегулювання незаконних дій міняйл потрібно узаконити їхню діяльність.

Приватний підприємець, номерний жетон,ліцензія, дозвіл на обмін валют і вся любов.

Ганьба таким захисникам.Нехай ударівці напишуть де вони проводять обмін при потребі.

avatar

Василь

23 грудня 2014 19:00

Коломийцю Бурбак пообещал новый Евробуд ХХ1. За это Коломиець должен опозорить партию УДАР

avatar

правда

23 грудня 2014 23:47