Глибоцька ОТГ першою в області створила центр первинної медичної допомоги

Глибоцька ОТГ першою в області створила центр первинної медичної допомоги

26.01.2017, 11:30

25 січня голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь в урочистому відкритті Центру первинної медичної допомоги Глибоцької об’єднаної територіальної громади, створеного за рахунок коштів інфраструктурної субвенції з державного бюджету. В ході реалізації проекту проведено капітальний ремонт приміщення та заміну мереж, а також облаштовано автомобільну паркову.

«Відкриття Центру первинної медичної допомоги Глибоцької ОТГ у такий непростий час є направду знаковою подією, яка яскраво свідчить про те, що у нашої країни чудові перспективи. Хочу відзначити, що Глибоцька об’єднаю територіальна громада першою в області створила відповідну медичну установу й може слугувати добрим прикладом для решти громад. Щиро дякую усім, хто долучився до цієї благородної справи, а також нашим доблесним військовим, які щодня захищають наш мир та спокій і тим самим роблять свій внесок у реалізацію подібних ініціатив», – наголосив Іван Мунтян, звертаючись до присутніх.

Відтак посадовець поспілкувався з керівництвом та медичним персоналом Глибоцької центральної районної лікарні, а також подякував народному депутату України Григорію Тімішу за сприяння у залученні коштів субвенції на придбання комп’ютерної техніки для навчальних закладів низки населених пунктів Глибоцького району та медичного обладнання для вищезгаданої лікувальної установи.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1