Глибоцька освіта відповідатиме перед слідством, куди поділися кошти на програму електроопалення 10-ти шкіл району

Глибоцька освіта відповідатиме перед слідством, куди поділися кошти на програму електроопалення 10-ти шкіл району

06.11.2014, 13:03

Управління освіти Глибоцької райдержадміністрації Чернівецької області у грудні 2011 року, за результатами тендерів, уклало низку угод з фірмою «Надія» на впровадження технології електричного теплоакумуляційного обігріву в школах району.

Загальна вартість угод - 23млн. 570 тис. грн. Про це повідомлялося у «Віснику державних закупівель». Нову технологію обігріву шкіл мали запровадити у 10-ти школах Глибоччини. З часу проведеного тендера минуло вже три роки. Жодна школа району так і не отримала енергоефективної технології обігріву.

Пізніше в ЗМІ з’явилася інформація про те, що тендер на закупівлю обладнання і виконання робіт був проведений з порушеннями. Була використана неконкурентна процедура «у одного учасника». В обґрунтуваннях згодом пояснили - була нагальна потреба у здійсненні закупівлі. Яка саме не уточнюють. Відомо одне – обладнання в школах немає. І цією справою зараз займається управління по боротьбі з організованою злочинністю.

Детальніше у сюжеті…

Джерело: http://chv.tv/hlybotska-osvita-vidpovidatyme-pered-slidstvom-kudy-podilysia-koshty-na-prohramu-elektroopalennia-10-ty-shkil-raionu.html

1


КОМЕНТАРІ (2)

А де весь час була Райрада, невже в ...

avatar

Василь

06 листопада 2014 11:44

знайшли крайніх

avatar

Вадим

06 листопада 2014 13:19