Глибоччина традиційно долучилася до Всеукраїнської акції благодійного фонду „Серце до серця”

Глибоччина традиційно долучилася до Всеукраїнської акції благодійного фонду „Серце до серця”

20.04.2016, 15:09

Добро живе у кожному серці

Щороку Глибоччина долучається до Всеукраїнської акції благодійного фонду „Серце до серця” ? збору коштів на придбання медичного обладнання для дитячих реанімаційних відділень.

І цього разу ті, хто розуміють цінність кожної людини на землі, завітали до РБТД на захід, організований відділом у справах молоді і спорту за підтримки голови РДА Георгія Придія. Під час благодійного концерту серцем до серця присутні зібрали 8 тис. 415 грн. Свого часу акцію започаткували в Україні медики, котрі завжди стоять на сторожі нашого здоров’я. Вони ж, а саме працівники Глибоцького районного центру первинної медико-санітарної допомоги, вкинули до скриньки конверт із найбільшою сумою — 3000 грн. Попередньо кошти збирали учні-волонтери. Двоє з них — Антоніна Загарюк та Інеса Балуш, яким вдалось зібрати найбільше (697 грн. 50 коп.) нагороджені поїздкою до Києва. Загалом на сьогодні зібрано 12 тис. 322 грн. 60 коп.

Учасників благодійної справи привітали голови РДА Георгій Придій та райради Петро Панчук, секретар Глибоцької селищної ради Глибоцької територіальної об’єднаної громади Олена Бадюк, регіональний координатор фонду „Серце до серця” Анна Рибарчук.

Я співчуваю тим, хто хотів і не зміг прийти на концерт. І не заздрю тим, хто його пропустив. Бо, як мовив капітан Берегометської команди КВК „Торнадо Люкс” Ілля Клим: „На Глибоку „зійшла манна небесна”, атакуючи сміхом і позитивом”. Поки лічильна комісія підраховувала зібрані кошти, присутніх у залі РБТД „заряджали” команди КВК: збірна Глибоцьких ЗОШ та ліцею, що діє на базі БТДЮ „Ура, канікули!” (кер. Олена Рєпіна), Чернівецького педагогічного коледжу ЧНУ ім. Ю.Федьковича „Гроші на штори”, БДФУ „Клубнічка” та „Фієста”. Поєднала глядачів сміхом одна з найпопулярніших в Україні команда жартівників „Торнадо Люкс”.

Треба сказати, що глядачі вийшли із зали  чудовому та легкому настрої, „заряджені” на позитив та добрі справи!

Лариса Дущак. 

1