Глибочанка створює прикраси у стилі модних будинків Парижу

Глибочанка створює прикраси у стилі модних будинків Парижу

26.02.2016, 12:56

Уже кілька сезонів поспіль у тренді стильний аксесуар — елегантний знімний накладний комірець. Шкільний хіт 80-х заявили у своїх колекціях кілька модних будинків: Louis Vuitton, Emporio Armani та ін.

Принадність комірців ще й у їх різноманітності: масивні або витончені, прикрашені вишивкою, мереживом, стразами, — вважає моя співрозмовниця психолог Глибоцького будинку творчості дітей та юнацтва Олена Попеску. Дівчина навчилась виготовляти прикрасу власноруч:

— Якось подруга придбала собі таку модну новинку. А я сказала, що не купуватиму, зроблю собі сама, — каже Олена.

Ще маленькою бабуся навчила її тримати голку в руках — вишивати узори ниткою або бісером. Олена виготовила різні картини, рушники, серветки, навіть сукню. На разі, вирішила своїм рідним подарувати іменні ікони.

Щоб навчитись виготовляти комірці — звернулась до Інтернету. Тоді купила для роботи м’яку тканину — фетр, різних бусинок. Щодо дизайну — вирішила оздоблювати на свій смак, адже під час hand-made прикраса виходить куди більш креативною.

— Колеги по роботі сказали, що гарно і попросили виготовити і для них. Зробила їм подарунок. Власне, працюю у колі дуже творчих людей і, думаю, що саме це дало поштовх спробувати виготовляти комірці — розповідає Олена.

Справді! Як приємно носити або піднести в дар модний аксесуар власного дизайну і виготовлення! Зацікавилися і готові творити? Тоді — за справу!

Лариса Дущак.

Фото Петра Митранюка.

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Myhajlo Tokarjuk

26 лютого 2016 22:43