Хлопцям з територіальної самооборони на Буковині у раціоні не вистачає м’яса і молока

Хлопцям з територіальної самооборони на Буковині у раціоні не вистачає м’яса і молока

14.06.2014, 21:37

Сотні юнаків проходять вишколи у тренувальному таборі територіальної самооборони на Буковині.

Окрім того, що їх треба одягнути, придбати амуніцію, створити умови, щодня потрібно їх годувати. Держава не готова до того, аби швидко реанімувати армію. На поміч державі піднялася нація.

Навіть тепер у Панці люди самі привозять продукти до табору. Селянин Микола Берчук недавно завіз відро смальцю і доброї підчеревини. Також селяни приносять картоплю, капусту, буряки, моркву. Але кухар Олена Гуцуляк переживає, що молодим хлопцям у раціоні не вистачає м’яса і молока. Від держави допомоги чекати не доводиться. Тому громаді треба допомогти своїх армії, аби не довелося годувати чужу.

Ось яка розмова відбулася у нас з Оленою Гуцуляк у тренувальному таборі територіальної самооборони.

Джерело: chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

А що це за териториальна самооборона???, і навіщо вони потрібні? А якщо їжи не вдосталь, то може їх направити на городи, нехай землю риють, сільскім господарствам  допомогають, вот і зароблять собі на харчі!

avatar

14 червня 2014 19:27

По домам це посьмиховісько! До роботи, праці! Що за х..ня, всі кому не лінь створюють незрозумілу армію. За мясом будьласка до воєнкомату!

avatar

Революціонер

14 червня 2014 21:59

В Панці непонятно що за люди ,до армії вони ніякого відношення не мають,воювати не хочуть йти ,з сумнівною репутацією,так чого ж ми маємо їх кормити . У нас є своя територіальна оборона яка складається з хлопців які прийшли добровільно служити українському народові,вони знаходяться в 300 полку ,вот їм треба допомагати ,а не цим в Панці,які сховались від призову в армію

 

avatar

Олександр

16 червня 2014 00:08