Хлопчика з дитячого будинку у лікарні залишили без нагляду

Хлопчика з дитячого будинку у лікарні залишили без нагляду

27.05.2017, 15:33

Хлопчика із КМУ «Обласний спеціалізований будинок дитини» м. Чернівці привезли до дитячої лікарні. І залишили самого, мовляв, не вистачає людей в установі, щоб супроводжувати дитину і у медзакладі. Про цю ситуацію стало відомо із соціальних мереж. Всі подробиці про те, як далі розвивалися події, хто доглядав за маленьким пацієнтом розкаже журналіст ТРК «Буковина» Наталя Синюсик у понеділок у випуску «Новин», - повідомляє https://bukovyna.tv/.

 - Пряма мова мами, яка лежала зі своєю дитиною в одному боксі з дитинкою із дитячого будинку: "Шановне керівництво як могли привезти і лишити цю дитину тут.? У вас дітей нема?це маленька дитина. Добрий день привезли хлопчіка сьогодні в лікарню на фастовську в інфекційне відділення з дитячого будинку. ( я з сином тут лежу) ця дитина постійно плаче. Нічого не їсть боїться . Саменький. Постелили йому. Налили чай. І все. Кров з губ їде. Ніхто не дивиться. У дитина істерика. Стоїть коло дверей. Сказали що нема людей кому з ним сидіти. Його привезли з Чернівців. Притулок на вул. щербанюка. Що за люди працюють в тому притулку чому він сам тут.?? Куда дивляться наші депутати.. ?"

- Відвідала Дімульку в інфекційному відділенні дитячої лікарні. - розповіла у ФБ депутат Чернівецької обласної ради Любов Годнюк. - Дякую Янка Георгіївна Факащук, за Вашу щирість,небайдужість,людяність.Допомогу хлопчику першим надав Артур Филинский,тому у нього є одяг(чистенький),ліки,харчування.У дитинки стоматит,йому важко їсти.Скільки часу дитинка не їла,важко сказати,та низький гемоглобін,в'ялість,бліда шкіра...свідчення поганого харчування.Найбільше не люблю брехні!У понеділок буде завершено журналістське розслідування ТРК "Буковина".Natali Siniusyk-профі-журналіст і чуйна жінка,яка свою дитину залишила з сусідкою і поїхала до Дмитрика разом з оператором Nazar Voloshenyuk.Моя мета-щоб більше таких випадків не було.Щоб працівники дитячого будинку несли відповідальність за кожну дитинку.Вважаю,що керівники і дитячої лікарні і дитячого будинку мають надати пояснення і нести відповідальність.Далі буде...

1

2

1