Голови Донецької та Чернівецької областей мають найгірші показники за кількістю виконаних обіцянок, - дослідження

Голови Донецької та Чернівецької областей мають найгірші показники за кількістю виконаних обіцянок, - дослідження

19.12.2016, 20:43

Рівень виконаних обіцянок у кожного з них порівняно з попереднім роком зріс лише на 8%.

Губернатори Донецької та Чернівецької областей - лідери за кількістю невиконаних обіцянок. Про це свідчать результати моніторингу діяльності генпрокурора, проведеного порталом "Слово і діло".

Портал підготував таблицю , в якій порівнюється рівень відповідальності голів обласних адміністрацій в 2015 і 2016 роках.

Найгірші показники за рівнем виконаних за рік обіцянок демонструють глава Донецької області Павло Жебрівський і голова Чернівецької області Олександр Фіщук. Рівень виконаних обіцянок у кожного з них порівняно з попереднім роком зріс лише на 8%.

Серед всіх керівників областей, які вже були на цих посадах в 2015 році і продовжують працювати, позитивну динаміку у виконанні обіцянок продемонстрували 14 губернаторів. Лідерами за кількістю виконаних у порівнянні з минулим роком обіцянок стали голова Сумської ОДА Микола Клочко (рівень відповідальності виріс на 32%), слідом за ним розташувалися дніпропетровський губернатор Валентин Резніченко (26%) і голова Тернопільської Степан Барна (22%).

При цьому зазначається, що за загальним рівнем відповідальності впевнено лідирує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Порівняно з минулим роком він виконав лише на 1% більше обіцянок, але всього реалізованих зобов'язань у нього 71%. Такий самий відсоток виконання обіцянок мають тільки губернатори Дніпропетровської, Закарпатської та Сумської областей Валентин Резніченко, Геннадій Москаль і Микола Клочко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі на посаді голови ОДА виконав 14 обіцянок з 34.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Для  чого   тримати  хвору   і літню  людину  на  такій  важкій  і відповідальній  посаді. Хай іде  на  спочинок,  потроху  пасе  Папієвих  індиків.  Думаю,  добре   виконувала  би  обов"язки  Оксана Продан. Вона,  хоч  трохи,  турбується  за край і, головне,  терпіти  не  може  ЛЕДАРІВ  І  НЕГІДНИКІВ  від  партії НФ.  Посміттюхи  з Самонемочі  ій  теж  не  до  вподоби.

avatar

Йося

19 грудня 2016 19:06

Ось вам і сильна команда для складних часів у всій її красі)))

avatar

Людмила Дудченко

20 грудня 2016 13:16