Герой АТО Євген Тєрєхов  зустрівся з громадами Кіцманської та Мамаївської ОТГ

Герой АТО Євген Тєрєхов зустрівся з громадами Кіцманської та Мамаївської ОТГ

23.10.2017, 12:16

Член політради УКРОПу, ветеран АТО Євген Тєрєхов відвідав Буковину. 

Про це повідомили буковинські однопартійці героя. 

Згідно з інформацією, оприлюдненою у відкритих джерелах, громадський активіст, спортсмен Євген Тєрєхов, якого називають "Титановий Джексон",  зустрівся з буковинцями, які проживають на території майбутніх Мамаївської та Кіцманської ОТГ. 

- Колишні військові вже давно не покладаються на владу і допомагають одне одному самі: займаються реабілітацією та оздоровленням поранених, опікуються сім’ями загиблих та об’єднуються, щоб вплинути на політичне життя країни. Наслідувати власний приклад самоорганізації УКРОПівці-ветерани пропонують мешканцям новоутворених громад. Домогтися успіху можна тільки покладаючись на власні сили та перевірених справами побратимів. У тому числі в політиці і громадській діяльності, - переконаний Герой АТО Євген Тєрєхов. - 29 жовтня буковинський УКРОП змагатиметься на виборах до Кіцманської міської ради, Мамаївської сільської ради та за посаду Мамаївського сільського голови. Для нас завжди головним принципом є не на словах, а на ділі працювати на благо громади та відстоювати права мешканців. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атовці та волонтери з усіх регіонів об’єдналися у Раду ветеранів АТО партії УКРОП

  З оприлюднених у соціальних мережах фотографій  видно, що герой АТО Євген Тєрєхов також підтримав своїх колег з УКРОПу. У Чернівецькій області представники УКРОПу братимуть участь у виборах до  2 з 4 ОТГ. Один кандидат від УКРОПу балотується на посаду голови Мамаївської ОТГ. 

Зокрема, Андрія Полянека,  який балотується на посаду голови Мамаївської ОТГ та кандидатів у депутати до Кіцманської міської ОТГ від УКРОПу: перший номер списку - депутат Чернівецької обласної ради Іван Костащук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УКРОП іде на вибори в об’єднаних територіальних громадах 29 жовтня – рішення з’їзду

На фото: На зборах громади кандидат на голову Мамаївської ОТГ Андрій Полянек презентував власну передвиборну програму. За словами Андрія Полянека на посаді голови Мамаївської сільської ОТГ він планує розширити межі економічної спроможності громади та залучати інвестиції для громади. Кандидати в депутати ж наголошують на необхідності розвитку інфраструктури громад, освіти, медицини та налагодження контролю за розподілом місцевих бюджетних коштів.

Світлина від Виталія Ткачука.

 На зустрічі в Кіцманській ОТГ!

 Світлина від BukNews.

1