Геннадій Москаль: На українській митниці давно пора навести порядок... Але заміна Насірова на Продана нічого не дасть

Геннадій Москаль: На українській митниці давно пора навести порядок... Але заміна Насірова на Продана нічого не дасть

03.03.2017, 22:13

Про це голова Закарпатської ОДА Генннадій Москаль написав на своїй сторінці у ФБ.

- Моя думка про Насірова давно відома, я завжди оцінював діяльність цього персонажа відверто й прямолінійно.

Кажу прямо й зараз – уряд міг підібрати кращу кандидатуру на виконувача обов’язків голови Державної фіскальної служби, поки туди не поставлять повноцінного, нормального керівника.

ДФС має керувати людина, яка думає про державний бюджет, а не свої кишені. Бо те, що відбувається в цій службі зараз, – це ганьба України перед усією Європою. Кажу це, як керівник Закарпатської області, яка межує з чотирма країнами Євросоюзу й має 18 міжнародних контрольно-пропускних пунктів.

На українській митниці давно пора навести порядок, бо зараз «митник» асоціюється в людей із «хабарником, здирником, корупціонером і контрабандистом» разом узятими. Але заміна Насірова на Продана (хай і тимчасово) нічого не дасть.

Це все одно, що міняти шило на мило!

Довідково:

Кабінет Міністрів поклав виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби на заступника голови ДФС Мирослава Продана.

Нагадаємо, що раніше Кабінет міністрів України відсторонив від посади голову Державної фіскальної служби Романа Насірова на час проведення розслідування НАБУ і САП.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Москаль, як завжди, дивится в корінь. Зрозуиіло, що міняти відкатного злодія на кришувальника горіхової схеми, котру розкрив начальник чернівецької ДФС Михайло Сеничак, забезпечивши таким чином надходження до казни 200 млн грн, а пізніше під надуманим приводом був звільнений з посади, нічого не дасть. Мабуть,  Продан був взятий на роботу до Києва за кришування, а Сеничак за нейтралізацію горіхожуликів позбавлений роботи. Біль у тім, що держава втрачає!

avatar

VМишо

03 березня 2017 23:34