Генеральна прокуратура України поновила розслідування кримінальної справи депутата-втікача Білика (ВІДЕО+ДОКУМЕНТ)

Генеральна прокуратура України поновила розслідування кримінальної справи депутата-втікача Білика (ВІДЕО+ДОКУМЕНТ)

27.09.2016, 20:28

Генеральна прокуратура України скасувала постанову про закриття справи Білика. Розслідування підкупу виборців депутатом триває.  Про це під час прес-конференції у Чернівцях повідомив народний депутат України Максим Бурбак. Як доказ своїх слів він процитував лист-відповідь першого заступника Генерального прокурора України на свій депутатський запит. 

Таким чином, за словами народного депутата, уся медіа-активність бригади, яка називає себе "Рідним містом", уся ця істерія пов'язана з намаганням відволікти увагу суспільства від злочину Білика. 

Народний депутат вважає, що зараз свідомо створюються інформаційнф фейки, щоб відвернути увагу від справи про фальсифікацію на місцевих виборах 2015 року.  «В мене немає шкурняків, - відповів нардеп Максим Бурбак, - Робиться все через ЗМІ, кидаються фейки, щоб відволікти увагу від фальсифікатора минулорічних виборів – Білика", - цитує слова нардепа сайт http://acc.cv.ua/.

 

 «Через численні ЗМІ вкидаються будь-які фейки для того, щоб відволікти від появи одіозного правопорушника, фальсифікатора місцевих виборів минулого року громадянина Білика», – цитує слова М. Бурбака сайт http://chv.tv/

Місцеві правоохоронні органи  не змогли довести цю справу до суду. Зокрема, депутат звинуватив Чернівецьку обласну прокуратуру, яка зайняла цікаву позицію щодо «невтручання і сплавлення цієї справи до Києва».

«Що має Київ до місцевих виборів? Я не розумію! Але я звернувся листом до першого заступника Генерального прокурора пана Сторожука з тим, щоб він здійснив цьогорічну службову перевірку для того, аби дізнатися, чому справу передали в Київ? Чому з головного слідчого управління її передали в прокуратуру м. Київ, а потім ГУ НП Києва, куди вона не дійшла», – сказав М. Бурбак.

Окрім того, Максим Бурбак повідомив, що матеріали кримінального провадження по справі Ростислава Білика були вивчені Генеральною прокуратурою.

«16.09.2016р. було прийнято рішення про скасування постанови про закриття кримінального провадження і доручено здійснити досудове розслідування Головному слідчому управлінню Національної поліції України. Тобто, уся ця «шуміха», забіги на «Буковинській милі», політичні переслідування – все це для того, щоб відволікти увагу від того, що громадянин Білик повинен відповісти перед законом за те, що він фальсифікував вибори. І йому треба не бігати по місту, а йти із заявкою -повинною до правоохоронних органів», – цитує слова М. Бурбака сайт http://chv.tv/.

1


КОМЕНТАРІ (3)

І заява про приміщення на Сковороди теж фейк? Ох уже і любить Максим Юрійович плювати в очі і казати, що дощ йде! 

avatar

Вася

27 вересня 2016 21:24

Бурбак не хоче повертати місту вкрадені за безцінь гектари землі під Добробутом, а також повертати у фонд міста 400 мільйонів гривень! Про що у місті наважується говорити тільки Ростислав Білик. Всі інші чиновники і правоохоронці про це чомусь мовчать.

От навіщо Бурбаку балакучий свідок? Неугодних свідків як відомо "прибирають", при цьому методами не сильно перебирають! У війні всі методи хороші... :(

 

avatar

Людмила Дудченко

28 вересня 2016 11:43

Розкуркулити треба цю банду кулявлобів!

А місту повернути землю ринку Добробут, заводу Гравітон і все що знаходиться біля Екватора у власності кулявлобів! )))

Все "нажитое непосильным трудом" повернути громаді міста!!!

avatar

Революціонер

28 вересня 2016 11:50