Геї і лесбійки, на думку 'Свободи', загрожують національній безпеці України більше, ніж намір купки людей ревізувати вибір громади Чернівців?

Геї і лесбійки, на думку "Свободи", загрожують національній безпеці України більше, ніж намір купки людей ревізувати вибір громади Чернівців?

21.07.2018, 17:13

Депутати фракції ВО "Свобода" в Чернівецькій обласній раді звернулися до Чернівецького міського голови з офіційним листом "щодо недопущення агресивної, публічної демонстрації того, що зсередини розвалює засади інституту сім'ї". Заходи, які  26 липня планують провести у Чернівцях ЛГБТ-активісти, на думку голови Чернівецької обласної організації ВО "Свобода" Віталія Мельничука, "підривають фундамент батьківства, материнства і традиційної сім'ї, а значить - шкодять національній безпеці України".

Нагадаємо, на той самий день, 26 липня, що й анонсовані ЛГБТ-активістами заходи, запланована сесія Чернівецької міської ради, до порядку денного якої, на пропозицію секретаря міської ради Василя Продана,  внесено питання про можливе дострокове пирипинення повноважень Чернівецького міського голови. 

За словами Олексія Каспрука, протягом останнього часу в Чернівцях штучно "розхитується ситуація". Посадовець пов’язує ці події з наближенням чергової сесії Чернівецької міськради, на якій депутати мають намір відправити у його відставку. "Кілька днів поспіль ми чітко бачимо, що перед 26-м числом у місті розхитується ситуація", - сказав міський голова. Крім того, Каспрук нагадав, що Продан зібрав депутатів на збори, про які не повідомляли жодним ЗМІ. "Випадковим чином з’являються представники тих громадських організацій, політичних партій, які мають претензії до свободи виявлення представниками ЛГБТ-меншини своїх прав", - сказав міський голова. "Аналізуючи збіг усіх цих обставин, я розумію, що в місті триває величезна розкачка, спроба заблокувати роботу органів місцевого самоврядування, департаментів, комунальних підприємств. Тому буду категорично з цим боротися", - підсумував Олексій Каспрук.

Заяв щодо підтримки чи засудження подій 26 липня у Чернівецькій міській раді обласний провід ВО "Свобода", на відміну від заяви про недопущення акції ЛГБТ-активістів, поки не оприлюднив. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Цим дебілам треба надавати, роздягненим догола, по сраці! "Свобода " має рацію!

avatar

михель

22 липня 2018 12:26

А чому тут дивуватись? В Чернівецькій міській раді депутати від "Свободи" продались вчорашнім регіоналам з "Рідного міста" і вірно їм служать. Все місто це бачить, а Тягнибоку і Мельничуку що - очі проданівські гроші позастилали? Колись симпатизував "Свободі" і Тягнибоку, але з такими депутатами від "Свободи" як проданівська підстилка Ілюк гидко навіть в ту сторону дивитись.

avatar

Кирило

22 липня 2018 19:17