Газівникам Горди легше відрізати будинки чернівчан від газу, бо Продан познімав їх з балансу міської ради

Газівникам Горди легше відрізати будинки чернівчан від газу, бо Продан познімав їх з балансу міської ради

24.04.2019, 19:19

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук вважає безпорадними дотеперішні спроби газівників, комунальників і чиновників вирішити питання щодо обслуговування  газових мереж у будинках чернівчан. 

Після формального рішення тимчасової чернівецької влади про "списання будинків з балансу комунальної власності" міська рада фактично не має до них жодного стосунку.  У міської ради немає навіть формальних підстав для того, щоб виступити бодай третьою стороною у цій суперечці.   Водночас самим чернівчанам, яких залишили наодниці з монополістом,  складно протистояти його злагодженим діям. 

Якби будинки не було списано з балансу комунальної власності, можливо, у мерії знайшлися би аргументи для ЖРЕПів і управлінських компаній долучитися до вирішення цієї проблеми разом з мешканцями будинків. 

Олексій Каспрук пообіцяв шукати вихід з цієї ситуації:

- Можливо, доведеться знову брати будівлі на баланс і домовлятися з управителями.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова чернівецька влада масово списує старі будинки у зоні ЮНЕСКО "з балансу комунальної власності" (ОНОВЛЕНО о 22.28)

Більше 100 квартир у Чернівцях залишаються без газопостачання: газовики, комунальники і чиновники єдиним фронтом розводять чернівчан на "бабки"

Чернівчани нарікають на свавілля газового монополіста, який відрізає їх оселі від блакитного палива

У Чернівцях 35 квартир залишили без газу, бо газовики і чиновники не можуть з'ясувати, хто має ремонтувати внутрішньобудинкові системи

1


КОМЕНТАРІ (1)

                               ПОВНА ПЕРЕМОГА!!!

        Действительно, ПОЛНАЯ ПОБЕДА НАД БЕСПРЕДЕЛЬЩИКАМИ-ГАЗОВИКАМИ!

12.04.2019 г. в 10:15 головуючий суддя Першотравневого р-го суду м. Чернівці Е. Нестеренко во втором зале суда огласил РЕШЕНИЕ (резулятивную часть) - 

        ПОЗОВНУ ЗАЯВУ 26-ти Позивачів ЗАДОВІЛЬНИТИ В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ (УСІ 4-ри ВИМОГИ!)!!!!!

         Уверен, что ПАТ "Чернівцігаз" (ВІДПОВІДАЧ) подаст аппеляционную жалобу. НО, Я ТАКЖЕ УВЕРЕН, ЧТО ГАЗОВИКИ, ПРОИГРАЮТ и В АППЕЛЯЦИОННОМ СУДЕ! ТАКЖЕ, КАК и В ВЕРХОВНОМ СУДЕ! Представник позивачів Геннадій Геков.

          Кроме всего указанного, суд обязал газовиков оплатить все судебные затраты в размере 73000 грн!!!

 

      Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина (095-474-37-54

avatar

Правозащитник

24 квітня 2019 21:15