'Молодий буковинець' планує позиватись до суду щодо ненадання Чернівецькою облрадою публічної інформації

"Молодий буковинець" планує позиватись до суду щодо ненадання Чернівецькою облрадою публічної інформації

07.01.2015, 15:05

Чернівецька газета «Молодий буковинець», яка вдруге звернулась з запитом на інформацію до Чернівецької обласної ради з проханням надати копії декларацій про доходи, майно та витрати депутатів облради, отримала чергову відмову. Цього разу запит редакції частково переслали до Чернівецької обласної територіальної виборчої комісії, яку обласна рада визначила розпорядником цієї інформації.

Як ІМІ вже повідомляв, 17 грудня журналіст видання Микола Кобилюк отримав першу відмову від Чернівецької обласної ради в наданні копій декларацій депутатів.

Тоді від імені редакції газети «Молодий буковинець» було надіслано повторний запит, складений вже з допомогою медіа-юристів. Однак 24 грудня 2014 року, редакція отримала чергову відмову. Наразі у відмові йдеться, що декларації депутатів містять інформація з обмеженим доступом (ідентифікаційний код, адреса проживання тощо). А тому копії надаватись не можуть. Хоча, в самій відмові йдеться, що обмеженню підлягає інформація, а не документ.

Щодо декларацій депутатів, які, згідно відповіді Чернівецької обласної ради, є в виконавчому комітеті ради, але потрібно, переконують в облраді, згоду депутатів, а на обробку інформації - ще 20 днів. Що ж стосується решти депутатів, то запит переслали до Чернівецької обласної територіальної виборчої комісії.

Як повідомив ІМІ журналіст Микола Кобилюк, цього тижня редакція відправить ще один запит до Чернівецької обласної ради, аби та надала копії декларацій депутатів, а якщо і на нього буде відмова, тоді планують позиватись до суду щодо ненадання публічної інформації.

Джерело: http://imi.org.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

ГВАЛТ!!!!

чеснейшіЄ ПОЗИВАЮТЬСЯ І ПОЗИВАЮТЬСЯ!!!!!

ГВАЛТ!!!!

ТЕРМІНОВО створити Громадську організацію імені кулявлобів -сектантів ПанчишинБурбак із назвою "ЗАХИСТ ПЛАНЙОРЩИКІВ ПОЗИВАТИСЯ"!

НА СЦЕНУ ВИПУСТИТИ мегагуйних юрістов рудницькусофяк АЛЕ! перед їх випуском МЯНІСТРУ ПАВЛЕНКО ЗАДЗВОНИТИ ГОЛОВІ СУДУ!!!!!!!

ГВАЛТ ! УТИСКИ ЧЕСНИХ СВАБОД СЛОВА)))

avatar

планйорщикам

07 січня 2015 13:20

Тю, та позивайтеся хто вам заваджєє)))) вперйод Кобиляко

avatar

Чупакабра

07 січня 2015 14:32

 (видалено адміном)  (видалено адміном)адукати панчишинкокош на Херсон войовать в ОДА отбилі! Посему, недо єтого ім. Обращаца К пелехатому ілі ущербному оні покамсь в  (видалено адміном)резєрвє, послє того як лазарйовмаладой гризуть хто кого покінул першім)))))))))) уйсьо пофєншуйу токмо начінаєтца )))

avatar

!!!

07 січня 2015 22:53

Дуже правильно почали копати Молоді Буковинці. Нехай тепер депутат обласної ради  Харабара пояснить, як він у своїй декларації вказав що він володіє собачою будкою по вул. Злочівській.

avatar

Дон Педро Чупакабро

08 січня 2015 18:55