Хавич підставив самого Ахметова,  - версія Петра Кобевка

Хавич підставив самого Ахметова, - версія Петра Кобевка

07.04.2017, 01:43

У матеріалі газети "Час", зокрема, йдеться про таке: 

"За кілька годин після цього він (Хавич. - ред.). написав з погрозою всім, що все-таки проведе захід у Чернівцях і створить ГО на захист прав національних меншин. Не відкладатиме у довгу шухляду своїх погроз. Ще до Пасхи у Чернівецькій області здійснить задуману і проплачену з Кремля провокаційну акцію.

Аби захиститися, цей федераліст видає себе за журналіста-аналітика ТОВ «Медіа Група Україна». Це є серйозний медіа-холдинг, куди входять телеканал «Україна», молодіжний канал «НЛО TV», «Футбол 1», «Футбол 2», «Донбас», «34 канал», «Сігма» та багато інших телевізійних, радіо, друкованих та Інтернет-медіа. «Медіа Група Україна» ставить перед своїми працівниками високі вимоги дотримання медійних стандартів, керується законами і етичними принципами, здоровим глуздом. І має велику відповідальність перед суспільством.

Невже діяльність Хавича входить у рамки заявлених стандартів цієї фірми? Чи, може, там не знають, чим насправді займається федераліст Олег Хавич у вільні від медіа години?

І насамкінець, хто в «Медіа Група Україна» є складовою фінансово-промислової групи «Систем Кепітел Менеджемент», власником якої є Ринат Ахметов?

То що ж виходить: Ахметов продукує та фінансує федералістів України, які співпрацюють з помічником Путіна Сурковим?! Чи, може, Ахметов нічого не знав досі про це?

Тож нехай тепер знає. І разом з Хавичем несе відповідальність за спробу «розшатування» Буковини".

1


КОМЕНТАРІ (9)

бонбоністу кобевку який облизував і облизує всі владні дупи   треба перевіритисє в психіатра. кончене лживе брехло надристало свій очерідний висер який ні про що. умалішонний бонбонний дєбіл

avatar

Роман

07 квітня 2017 07:47

і да ше не відомо коби тут було таке як на сході хто перший би літав з прапорцями сепарскими, такі як хавич чі такі журнашлюхи  як кобевки пелехи і проча сраколизна  брехлива шваль. думаю шо бонбоністи як всегда перші би натягли на себе капелюх-власть-мєняєцца.

avatar

Роман

07 квітня 2017 07:50

Петре, я би на вашому місці заліз би під піч і мовчав тихо і до самої смерти...

avatar

Юрій

07 квітня 2017 09:44

Петя, похмелись и проспись,валенок.

avatar

Муля

07 квітня 2017 15:24

У вільні від медіа години, Хавич займається звичайним розхитуванням ситуації на мирних частинах України. Чомусь і не дивно, що така особа фігурує в штаті ТОВ Медіа груп... Можливо він і завдання звідти отримує?! До речі, нещодавно телеканал Ахметова оштрафували за трансляцію телепередачі сепаратистського змісту. Чому ж тут дивуватися?! 

avatar

Патріот

07 квітня 2017 18:45

Хавич зрадник!! І всі хто його захищає такі ж самі!! Хочеш російський лад  - їдь в росію. Любиш австрію чи румунію - їдь жити туди!!! Міжнародне право дає таку можливість. Немає чого лізти з чужим статутом у рідний монастир! Свою державу треба берегти хоча б за те, що тут живуть батьки і народжуються ваші діти!! Такі як Хавич несуть відповідальність за кожну людину, яка пролила кров за Батьківщину. Немає чого розхитувати ситуацію - ганьба негідникам !

avatar

Волонтер

07 квітня 2017 19:01

Хватит своего папандопалу защищать,иди лучше в "инфекцию",лечи людей.

avatar

Волонтеру

08 квітня 2017 07:14

Интересно наблюдать как разделились журналисты после событий с Хавичем. Одни за, другие против! Думаю , что те которые защищают Олега  - потенциальные предатели родины. Вам же было бы все равно если б центре внимания оказался кто-то из числа не журналистики. У вас же всегда много прав прав прав, вы про обязаности свои помните ?! Вы кричите что он бедненький униженый ранений зверь... Он злодей в данной истории. Ему все мало и мало. Наверное от количества сделаной грязной работы - денежное вознаграждение выше. Жаль, что эти деньги от рук тех, кто проливает кровь у нас в стране. 

avatar

Буковинец

08 квітня 2017 11:15

Кобевко - молодец. Не боится писать правду, хоть и скандальную. В отличие от фейсбучных шморгунов которые за 5 копеек себе репутацию "трепальщиков" сделали, Петя со времен независимости свою идею за свободную страну не променял. Смешно наблюдать за теми кто боится закона (хавич) - они начинают в интернете всех грязью поливать, и оскорблять. Ахметовская банда добралась до Черновцов, обидно . Интересно а местная партия Ванзуряка, тоже с его благословения осела в этих краях. Его любимый помощник шморгун так кричал о защите хавича, что невольно начал сомнееватся: политолог он или личный юрист. 

avatar

Черновицкий

08 квітня 2017 18:47