Харабара каже, що в офіс ФЗ стріляли з рогатки

Харабара каже, що в офіс ФЗ стріляли з рогатки

07.06.2012, 20:37

Постріл у вікно Чернівецької обласної організації "Фронт Змін" був здійснений з рогатки. Як повідомляє кореспондент порталу «Чернівці. Коментарі», про це сьогодні поінформував журналістів начальник обласного УМВС Микола Харабара.

Начальник міліції продемонстрував пристрій, аналогічний тому, з якого, за словами Харабари, був здійснений постріл. За словами правоохоронця, під час розслідування інцедента було замовлено два експертних дослідження - зважаючи на резонансність справи, окрім чернівецького, ще й незалежне.

"Ми вибрали експертний підрозділ у Хмельницькій області, - повідомив Микола Харабара. - І вони, і ми залишків порохових газів на кульці не виявили."

За словами начальника міліції, за приміщенням партійного офісу були знайдені побиті пляшки і три кульки, ідентичні тій, яку знайшли біля розбитого вікна.

Микола Харабара повідомив, що є дві версії того, що сталося.

"Версія, що могли скоїти неповнолітні, потужно відпрацьовується, - зазначив начальник міліції. - Серйозно відпрацьовуємо і другу версію, яка мені видається більш реальною, але про яку сьогодні я не буду говорити".

Як повідомляли «Чернівці. Коментарі», у ніч на 3 червня невідомі вистрілили у вікно офісу Чернівецької обласної організації політичної партії "Фронт Змін".


Фото «Чернівці. Коментарі»
«Чернівці. Коментарі»

1