Галиць виправдовується за концерт під час жалоби, закликає до спокою і продовжує ображати опонентів (+відео)

Галиць виправдовується за концерт під час жалоби, закликає до спокою і продовжує ображати опонентів (+відео)

22.01.2014, 23:26

Коментар Георгія Галиця щодо цієї публікації (можна почитати і на приватній сторінці першого заступника голови ОДА):

Чергова порція "правди" у наших високопрофесійних ЗМІ від колеги-депутата М.Павлюка примушує мене зробити уточнення, адже наші мас-медіа, звичайно, подають лише одну точку зору.

На урочистих зборах з нагоди Дня соборності України у філармонії після виходу на сцену депутатів облради М.Павлюка, М.Гоменюка та В.Мельничука з вимогами відмовитися від святкового концерту та покинути зал у зв'язку з трагічними подіями у Києві я звернувся до колег-депутатів і присутніх з коротким поясненням, що програма виступу артистів скоригована з врахуванням ситуації. Вже сьогодні з неї було вилучено всі пісні та номери, які могли розцінюватися як такі, що носять розважальний характер. Такою була пропозиція голови обласної державної адміністрації Михайла Папієва. Це можуть підтвердити артисти філармонії, які готувалися до виступу. Той, хто бодай трохи розбирається у музиці, не міг не помітити, що репертуар виступу симфонічного оркестру складався виключно з творів української та світової музичної класики драматичного і патріотичного характеру, співзвучного тій трагедії, яка розігрується сьогодні у столиці нашої держави.

Ця позиція була узгоджена з митцями - учасниками концерту і сприйнята ними.

Не відповідає також істині твердження М.Павлюка, що більшість присутніх покинула зал до початку концерту. Покинули зал, так само несподівано як і увірвалися в нього на урочистості з нагоди державного свята, згадані депутати обласної ради та десяток-другий їхніх прибічників. Виглядало це достатньо оперетково, як і вихід у куртці на сцену філармонії "представника буковинської інтелігенції у третьому поколінні".

Це акценти до тенденційної інформації на сайті "Молодого буковинця", який, сподіваюся, знайде мужність розмістити їх на тому ж місці.

Принагідно - на тлі столичних трагічних подій - хочу абсолютно акцентовано звернутися до усіх колег-політиків місцевого масштабу і колег-журналіств: бережімо той мир і спокій, який поки що панує у нашому благословенному краї! Не множмо число потенційних жертв, не штовхаймо людей у прірву громадянського конфлікту! Це значно важливіше, ніж наші нереалізовані амбіції чергових перемог і реваншів.

Коментар BukNews: Очевидно, що спокій і впевненість, які намагається демонструвати перший заступник голови Чернівецької ОД пан Г.Галиць, вдавані. Очевидно також і те, що він виправдовується за свою ганебну поведінку у філармонії. Надто вже дисонує тупа впертість, з якою чиновник місцевого масштабу намагається довести, що тільки його має бути зверху, з тим, як повели себе учасники зустрічі у Давосі. Іноземці, на відміну від чернівецьких очільників, вшанували пам'ять загиблих у Києві людей. Правда виправдовується пан Галиць, попри всю свою декларативну європейськість, у чисто азіатський спосіб. Замість європейського вибачення за свою аморальну  поведінку він традиційно вилив на голови опонентів чергову порцію бруду. Власне, знову зробив те, що й вивело людей на майдани по всій Україні. І проти чого він сам, закликаючи всіх берегти спокій, нібито заперечує.  

 

1


КОМЕНТАРІ (6)

avatar

Маріанна Антонюк

22 січня 2014 20:59

Ви, Юра і Маріанна, бодай у ці трагічні дні чесно визнайте, що саме радикали з боку "мирних" мітингарів спровокували бійню. 

А Галиць правий у тому, що час засунути амбіції куди подалі: мир важливіший

avatar

22 січня 2014 21:07

avatar

Маріанна Антонюк

22 січня 2014 21:46

avatar

Юрій Чорней

22 січня 2014 21:58

На Волині голова ОДА вийшов на сцену та відмінив концерт.

голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук вийшов на сцену та оголосив, що захід відміняється.

http://www.volynpost.com/news/26098-u-lucku-zavadyly-provesty-urochystosti-na-krovi-foto-video

А наш голова ОДА що зробив????

avatar

Бук_тук

22 січня 2014 23:29

Політики свідомо доводять ситуацію до розколу України!!!!

avatar

Революйіонер

23 січня 2014 00:00