Гах перевів стрілки на Бурбака

Гах перевів стрілки на Бурбака

14.10.2014, 23:27

У Вашківцях Вижницького району закінчилась кількагодинна акція з перекриттям дороги. До мітингувальників приїхав керівник служби автомобільних доріг області Ігор Гах і пообіцяв мешканцям посприяти з ремонтом автошляху.

Зокрема, Гах пообіцяв, що звернеться до міністра інфраструктури Максима Бурбака та керівництва "Укравтодору" з проханням виділити кошти та негайно провести ремонт доріг у Вашківцях.

Натомість вашківчани пообіцяли, що якщо їхні вимоги не будуть виконані, то з наступного понеділка вони розпочнуть масштабне перекриття доріг у населеному пункті.

Нагадаємо, сьогодні у Вашківцях люди перекривали дорогу з вимогою її ремонту.

Про це повідомляє molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

  Зважаючи  на  порядність  Гаха,  його відповідальність і професійність  в  своїй  справі,  дозвольте  не  повірити  в  правдивість  описаних обіцянок. Адже фінансування    ні  в  якій  мірі  від  нього не  залежить,  а  вірити  в  чергову  брехню  Бурбака  чи  Ванзуряка  - вже  не зможе.  Листи  будуть,  грошей,  а звідси  і робіт,  не  буде.  Чекати  не  варто.  Запрошувати  і  тримати  в  кошарі  Бурбака,  Ванзуряка і  Рибака  до  отримання  повної  міри  коштів,  або  зразу  анулювати  гениталії  механічним  способом.

avatar

Маланка

14 жовтня 2014 20:58

ООО, маланка вже пропонує кастрацію, це непогано щоб владні мужі задумались і змінили своє ставлення до людей і їхніх проблем.

avatar

Оце так

14 жовтня 2014 21:41

Кулявлобними маразм і їх журнашлюшкам брехливим прийшов піпец )))))) ггг тварі брехливі

avatar

Чернівці

14 жовтня 2014 21:50