Гайничеру почувається добре: щоб усунути голову обласної ради з посади, не вистачає голосів

Гайничеру почувається добре: щоб усунути голову обласної ради з посади, не вистачає голосів

04.06.2014, 18:31
 Питання про відставку відійшли на другий план через ситуацію на сході. Депутат Чернівецької обласної ради Іван Мунтян ухилився від прямої відповіді на запитання -  чи комфортно йому працювати із Михайлом Гайничеру, який представляє дореволюційний склад посадовців.?

 Щоправда, він підтвердив існування кулуарних обговорень щодо звільнення голови обласної ради. За його словами, "Майдан" порушував питання про відставку усіх голів адміністрацій та обласних рад. Наразі ці питання відклали через ситуацію на Сході України, адже люди сьогодні хочуть спокою і обласна рада повиння працювати.

 Також Мунтян зазначив, що пропозицію про внесення до порядку денного питання про відставку Гайничеру намагалися вносити двічі, проте не вистачило голосів.

 Голова облради Михайло Гайничеру в свою чергу заявив, що серед депутатів немає ані більшості, ані опозиції.

 Обласна рада єдина та працює на благо громади. Про це заявив голова обласної ради Михайло Гайничеру. Він, зокрема, зазначив, що хоча й належить із губернатором Романом Ванзуряком до різних політичних сил, однак знайшли спільну мову, аби працювати для буковинців. Також, на його думку, у раді наразі немає ані політичної більшості, ані опозиції, депутатам вдається консолідувати свої дії та рішення, аби отримати результат роботи. Михайло Гайнічеру також розповів, що наразі найбільшим угрупуванням у обласній раді є позафракційні депутати.

 Голову Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру під час штурму приміщення адміністрації 24 січня ?було травмовано у голову, після чого посадовця забрала "Швидка".

 Сьогодні, під час перерви сесії обласної ради, журналістка Чернівецького променю поцікавилася станом його здоров'я.

 Пригадуючи зимові протести, голова обласної ради зазначив, що важкий предмет, яким влучили йому у голову, пройшов "по дотичній", тому не завдав серйозної травми.

 Кілька днів чиновнику довелося провести у лікарні, проте цей випадок не познавився на загальному стані його здоров'я.

 Джерело: http://promin.cv.ua

1