Гайничеру побажав 'люстрованому' лікарю 'нових успіхів у професійній діяльності'

Гайничеру побажав "люстрованому" лікарю "нових успіхів у професійній діяльності"

05.01.2015, 16:52

Голова Чернівецької облради Михайло Гайничеру привітав з днем народження депутатів, які святкують іменини в січні.

 Відповідне привітання оприлюднила прес-служба обласної ради.

 Зокрема, Гайничеру привітав з днем народження депутатів Віктора Гончара, Віктора Берчу, Василя Шемчука, Михайла Жара, Матвія Куцака та Манолія Мігайчука.

Останнього, як відомо, у жовтні минулого року активісти прокатали у смітниковому баку через усе місто, вимагаючи відставки.

"Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, злагоди та щастя, земних гараздів, невичерпної життєвої енергії, милості Господньої, миру і душевного спокою, надійних друзів, нових успіхів у професійній та депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Манолій Мігайчук після "смітникової люстрації" мав намір стати заступником головного лікаря санаторію "Брусниця".

Під час зустрічі Голови обласної ради Михайла Гайничеру зі спостерігачами Спеціальної Моніторингової місії ОБСЄ в Україні Робеном Сантьяго та Славоміром Бердаком представники Місії цікавились суспільно-політичною ситуацією в Чернівецькій області, рівнем протестних настроїв громадськості та готовністю депутатського корпусу відповідати на виклики сьогодення, зокрема, у галузях, які потребують якнайшвидшого реформування на законодавчому рівні.

Голова обласної ради  наголосив, що депутатський корпус облради оперативно та адекватно реагує на потреби громади та в більшості приймає виважені та продуктивні рішення, а також висловив вдячність спостерігачам за висловлену ними оцінку ефективності роботи.

Щодо окремих коментарів представників громадськості стосовно діяльності представницького органу краю, на які звернули увагу спостерігачі Місії, то керівник облради зазначив, що у будь-якій роботі є її емоційна та професійна складова, і, на жаль, сьогодні лише незначна кількість людей, які висловлюються публічно, оцінюють професійну складову та формують думку про роботу на основі об’єктивних показників діяльності як органів місцевого самоврядування, так і виконавчої влади. 

Джерело: molbuk.ua

1