Гайничеру - перший кандидат  'Нашого краю', у списку - Березовський, Маніліч, Мотуляк, Плегуца, Ротар, Семенюк, Ушаков

Гайничеру - перший кандидат "Нашого краю", у списку - Березовський, Маніліч, Мотуляк, Плегуца, Ротар, Семенюк, Ушаков

29.09.2015, 23:07

Конференція Чернівецької обласної організації політичної партії "НАШ КРАЙ" висунула кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Чернівецької обласної ради  на місцевих виборах,  що відбудуться 25 жовтня 2015 року.

 До виборчого списку кандидатів, зокрема, потрапили такі особи.

Першим кандидатом делегати затвердили члена політичної партії "НАШ КРАЙ", голову Чернівецької обласної ради Михайла Гайничеру. 

У списку також представлені старійшина депутатського корпусу, директор СГК «Колос» Георгій Березовський, директор обласного комунального підприємства "Центр комунального майна" Олександр Ванзуряк, голова профспілкової організації КП МТК "Калинівський ринок" Олександр Дерус, генеральний директор ТзОВ  «Галс-ЛТД» Володимир  Завадовський, кореспондент  газети "Урядовий кур'єр" Світлана Ісаченко, головний лікар  КУ «Новоселицька ЦРЛ» Валерій Калараш, заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин Маніліч, голова Чернівецького обл.територіального відділення Антимонопольного Комітету України Віктор Мотуляк, головний лікар Сторожинецької ЦРЛ Матвій Плегуца, приватний підприємець Петро Ротар, директор  ТОВ "Роднічок" Іван Семенюк, головний лікар Чернівецької обласної лікарні Володимир Ушаков та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негативне ставлення до партії колишніх регіоналів і "тушок" чернівчани демонструють псуючи політичну рекламу

1


КОМЕНТАРІ (7)

мамо рідна, от яка міграція з нашої україни через пр до рідного краю. І головне шо ніхто з них навіть не червоніє від своєї безпринципності і жадоби влади будь-якою ціною

avatar

виборець

29 вересня 2015 20:56

ПРОШУ МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ! Зараз по Україні набирає рейтингу партія "Наш Край". Запам'ятайте: це перейменована партія регіонів, тільки з більшими проросійськими позиціями. Її лідер сепаратист екс-регіонал Антон Кіссе. Ще один з лідерів партії - голова "Єврейського фонду України" Олександр Фельдман. Партія має тісні зв'язки із заступником Адміністрації Президента "ударівцем" Віталієм Ковальчуком. Характерною ознаю партії "Наш Край" є повна підтримка Путіна в усіх його діях. Жодного голосу цим сепаратистам на виборах!

avatar

Сергей Бендюк

29 вересня 2015 21:12

Старих регіоналів на пенсію, а не в раду.

avatar

Місто

29 вересня 2015 22:10

Не пройдуть ці упирі, будьте певні...

avatar

Сергій

30 вересня 2015 09:24

чули дзвін та не знали де він.... вам аби брудом поливати... дійсно, може декому і час на заслужену пенсію, та вони мають досвід, компетентність і головне спроможність змінити ситуацію в цей нелегкий час. Здається вам подобається Яценюк зі своєю командою, що довів населення до зубожіння, бідноти та відчаю???

avatar

qwerty

30 вересня 2015 10:09

Так, вони мають досвід: грабувати наш народ, розкрадати бюджет, збагачуватися і за ніщо мати простих людей...

avatar

Андрій

30 вересня 2015 11:07

Досвід в роботі ці хлопці мають, про грабувати, розкрадати і мати ні за що, це, скоріше до Яценюка і команди, що теперь "призупинили" своє членство, щоб позалати як щурі у будь-які можливі щілини...

 

avatar

1

30 вересня 2015 11:21