Живим ланцюгом на Буковині зустрічали односельчани загиблого «кіборга» Володимира Бузенка

Живим ланцюгом на Буковині зустрічали односельчани загиблого «кіборга» Володимира Бузенка

30.11.2015, 17:30

Тіло загиблого «кіборга» Донецького аеропорту -  27-річного буковинця Володимира Бузенка привезли додому майже за рік після його зникнення під уламками розбитого терористами терміналу. 

Був десантником у складі львівської 80-ї бригади. Востаннє виходив на зв’язок  19 січня 2015 року. Був у терміналі Донецького аеропорту. Позивний «італієць».  Востаннє рідні чули воїна 19 січня. Відтоді – його шукали та не могли змиритись із загибеллю. 

Зоя Федорівна, сусідка: Сусіди, бачила його з маленької дитини – кучерявого, блакитноокого. Якого так любили всі сусіди, милувались, він був добрий. У перші ряди мобілізації він пішов, він зразу сказав: я іду в перші ряди захищати своїх братів, своє село.

 Микола Ончуленко, сусід: Він , як кажуть, серце не змогло витримати цього чекання, болю, не могли ніяк знати, де він, живий-не живий.

 Марія Міхалескул, односельчанка:  Він мав зв'язок із родиною, і сказав, що в нас дуже йдуть сильні бої, нас дуже сильно б’ють, і відтоді жодної звістки не було.

 Михайло Абрамов, «кіборг» Донецького аеропорту: я дивився на нього, набирався позитиву, дійсно був безстрашний воїн. То, що можливо від людини, він віддавав все. Я хотів би, щоб не забували таких людей, вірили, і щоб держава робила висновки, щоби не марні ці життя були віддані.

  Джерело: http://acc.cv.ua/

 

1