Жителі Сокирянщини здали понад 22 літри крові для поранених бійців АТО

Жителі Сокирянщини здали понад 22 літри крові для поранених бійців АТО

18.02.2015, 13:53

Двері постійно діючого пункту збору крові для поранених бійців АТО в стаціонарному відділенні центральної районної лікарні Сокирян ніколи не бувають зачинені, адже бажаючих підтримати солдат української арміїз кожним днем стає все більше. Як зазначають лікарі, люди готові стояти в черзі, прийти в ранковий час, пройти всі передбачені обстеження та дотриматися необхідних вимог.

У зв’язку із загостренням бойових дій на сході України, частими терористичними актами, в ході яких страждають і військові, і мирне населення, Сокирянською районною владою за активної підтримки адміністрації райлікарні ще в кінці січня було прийнято рішення запровадити на території району роботу постійно діючого пункту зі збору крові.

Першими до благородної та вкрай необхідної акції долучились працівники райдержадміністрації та районної ради, Сокирянської виправної колонії, райвідділу міліції, а також небайдужі жителі району. На даний час 48 громадян здали понад 22 літри крові. Про це повідомляють у прес-службі Сокирянської РДА.

Раніше ми повідомляли: 

Чи можна робити ґешефт на крові під час війни?

Працівники Хотинського відділення центру служби крові нагадали, що кров людська - не водиця

1