Жителі Чудейської громади влаштували під ОДА мітинг: Фищук явився людям

Жителі Чудейської громади влаштували під ОДА мітинг: Фищук явився людям

13.08.2018, 11:13

Ремонт та асфальтування дороги мали розпочати ще минулого року.  

150 жителів Чудейської громади зібралися під стінами Чернівецької ОДА з вимогою відремонтувати дорогу між селами Їжівці та Чудей. Пряму трансляцію з місця події проводить видання «Сторожинець.ІНФО» у суспільній мережі facebook. 

За словами кореспондента https://bukovyna.tv/, люди  прийшли без плакатів, не вигукують жодних гасел.

Люди вимагають відремонтувати дорогу між Їжівцями та Чудеєм. Для цього з обласного бюджету виділили більше 10 мільйонів гривень, однак дорогу так і не полагодили. 

Одна з пікутувальниць, мешканка села Чудей розповіла, що люди вийшли на мітинг через те, що не ремонтують центральну дорогу з осені минулого року між селами Чудей та Іжівці.

"Дорогу посипали чимось незрозумілим і хімічним, що дихати неможливо. До нас вийшов Олександр Фищук, голова Чернівецької ОДА, і тільки прозвітував про роботу і на що були витрачені гроші", - сказала вона.

Жінка каже, що зараз на дорозі залишили купки гравію через 100-200 метрів.

Люди хочуть аби з ними поспілкувалися голова облдержадміністрації Олександр Фищук та начальник Служби автомобільних доріг в Чернівецькій області Ігор Гах та дали чіткі терміни проведення ремонту.

О 10.40 до людей вийшли Олександр Фищук та Ігор Гах. Вони пообіцяли жителям Чудея та Їжівців, що вже цієї середи розпочнуться ремонтні роботи на дорозі. Якщо ж цього не станеться, то  посадовці поїдуть безпосередньо на дорогу між селами і вирішуватимуть питання на місці.

Джерело: http://promin.cv.ua/, https://bukovyna.tv/ та https://molbuk.ua/

1