Жителі бульвару Героїв Сталінграду обурені, що з-під їхнього дому № 22 не вивозять сміття

Жителі бульвару Героїв Сталінграду обурені, що з-під їхнього дому № 22 не вивозять сміття

19.05.2015, 22:38

Сьогодні, 19 травня, активісти почали впорядковувати територію, прилеглу до 22 будинку, що знаходиться на вул. Бульвар Героїв Сталінграду.  Раніше до громадської організації надійшла скарга від жителів даного будинку, що проживають в квартирі № 261, а саме від Жили Ольги Орестівни та її чоловіки Жили Едуарда Олексійовича. Під самими вікнами пенсіонерів вже понад рік ніхто не вивозив сміття незважаючи на те, що пані Ольга та пан Едуард (інвалід по зору) звертались з проханням про це до місцевих органів влади. Активісти вирішили допомогти мешканцям у вирішенні цієї проблеми, та «копнувши глибше» вони були шоковані. Як виявилось, дана територія служить притоном для наркоманів, бо та кількість використаних шприців, які були тут виявлені – вражає! Та найжахливішим є те, що буквально в 30 метрах від цього сміттєзвалища знаходиться 27 школа, і крім того тут гуляють маленькі діти! Важко навіть уявити, що було б, якщо маленька дитина, граючись, випадково поранилась цією смертельною іграшкою!

Активісти прибрали дану територію, вивізши звідти 2 тинни  сміття, і розповідають, що планують встановити там спортивний майданчик, бо вважають, що молодь повинна займатись спортом, а не занедбувати своє життя, вживаючи наркотики.

Також громадською організацією були зібрані підписи жителів даного будинку для того, аби передати офіційну заяву начальнику УМВС Чернівецької області Пілігріму Сергію Вікторовичу.  «Ми хочемо, щоб в нічний час цю територію патрулювали правоохоронні органи, адже неприпустимо, щоб тут і надалі збиралась молодь та вживала наркотики» - повідомляють активісти.

 

1